Yksi LOTR-elokuvan kovimmista tyypeistä pelkäsi lentämistä! Järjesti itselleen pahan ongelman kuvauksissa

Melkoisen sitkeä sissi!

Taru sormusten herrasta -elokuva jäi historiaan hienona tulkintana J.R.R. Tolkienin legendaarisesta kirjasta. Historianlehdille pääsi niin ikään elokuvassa hyvän ja pahan rajamailla seikkaillut Boromir, jota Sean Bean ansiokkaasti esitti.

Bean pääsi toki historianlehdille jo hienolla näyttelijäsuorituksellaan. On myös yksi nolompi asia, josta LOTR-fanit voivat illanistujaisissa jutustella.

Kyseinen tähti nimittäin pelkää kuollakseen lentämistä, eikä hän tee sitä kuin aivan pakon alaisena. Taru sormusten herrasta -leffan kuvaukset puolestaan vaativat lentämistä ristiin rastiin Uutta-Seelantia, joka ei ollut Beanin mieleen.

Tähti päätti jättää lentämättä ainakin tässä tapauksessa. Kun elokuvaan kuvattiin kohtauksia lumisella vuorella, Bean ei suostunut käyttämään helikopteria. Näyttelijä käytti mieluummin joka aamu kaksi tuntia siihen, että hän kiipesi vuorenjuurelta kuvauspaikalle – aivan lähelle huippua. Kaiken lisäksi hän oli pukeutunut kiivetessään valmiiksi Boromirin tamineisiin!

Joka päivä näyttelijät ja kuvausryhmä katsoivat taivaan sinestä, kun Bean kiipesi vuorelle. Moinen sinnikkyys herätti epäilemättä naurunremakkaa ja kenties myös ihailua moisesta sinnikkyydestä.

Lähde: Bored Panda

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut