Yksi oudoimmista suosituista komediasarjoista ikinä loppui tähtiensä tahdosta – hauskanpito lakkasi

Uusseelantilaisten koomikkomuusikkojen oma komediasarja Flight of the Conchords HBO:lla loppui lyhyeen.

Uusseelantilainen komediaduo Flight of the Conchords eli Bret McKenzie ja Jemaine Clement näyttivät olevan kansainvälisen suosion huipulla, kun heidän Flight of the Conchords -televisiosarjaansa esitettiin HBO:lla kymmenisen vuotta sitten.

Vuonna 2007 ensi-illan sai komediasarjan 1. kausi ja vuonna 2009 2. kausi, mutta sitten yhtäkkiä sarja lopetettiin, ja miehet palasivat tekemään omia juttujaan.

Uudessa syväluotaavassa The Guardian -lehden haastattelussa miehet kertovat itse halunneensa lopettaa sarjan tekemisen, sillä se oli liian rankkaa ja poisti hauskuuden koko yhtälöstä.

Miehet ovat jatkaneet esiintymistä Flight of the Conchords -musiikkiduona ja täyttävät uudella kiertueellaan jopa stadioneita.

Uusseelantilaiseen tapaan itseään ja menestystään vähättelevät miehet ovat menestyneet myös muissa projekteissaan. McKenzie voitti vuonna 2012 Oscar-palkinnon parhaasta laulusta (The Muppets -elokuvan ”Man or Muppet”), ja Clement on näytellyt mm. Legion-sarjassa sekä luonut kulttisuosioon nousseen What We Do in the Shadows -mokumentin Taika Waititin kanssa.

Flight of the Conchords -sarja on edelleenkin katsottavissa HBO Nordicin suoratoistopalvelussa.

Katso sarjan traileri alta!

Lähde: The Guardian.

 

Aiheeseen liittyvät jutut