Yllättävä paljastus: DC pilaamassa oman yhtenäisen sarjisleffauniversuminsa

30.4.2015 11:47

Yllättävän iso fanikunta on tuohtunut Warner Bros. -yhtiön yrityksistä luoda yhtenäinen sarjakuvauniversumi. Nyt on käynyt selväksi, että myös eräät Hollywoodin sisäpiiriläiset kyseenalaistavat tämän suunnitelman.

The Hollywood Reporter julkaisi kattavan artikkelin supersankarielokuvista, joka kannattaa lukea, jos on yhtään kiinnostunut trikoosankareista. Alla pieni pätkä siitä.

Eräät Hollywoodin tahot kyseenalaistavat Warnerin Bros. -yhtiön liiallisen nopeuden yrityksessään luoda yhtenäinen sarjakuvamaailma. Varsinkin Wonder Woman -elokuvan tuotannon nopeutta ihmetellään, sillä Warner palkkasi viisi erillistä käsikirjoittajaa, joiden piti kilpailla keskenään parhaasta kässäristä. Wonder Womanin pitäisi olla ensi-illassa jo kesäkuussa 2017.

Aquamania (ensi-ilta 2018) varten palkattiin kolme käsikirjoittajaa. Eräs heistä sai työnsä valmiiksi, mutta se heitettiin suoraan roskiin, koska DC-universumi oli muuttunut niin paljon kirjoitusprosessin aikana.

Eräs käsikirjoittaja on odottanut jo pitkään, jotta pääsisi aloittamaan työnsä, sillä Warnerin pomot pyörittelevät edelleenkin universumin mahdollisia tapahtumia. ”He eivät vain ole olleet tarpeeksi perusteellisia suunnitelmissaan. He eivät tiedä mitkä hahmot sopivat minnekin, ja mitä kukin käsikirjoittaja tekee”, kertoo sisäpiiriläinen. ”Samaan aikaan Marvel on onnistunut maailmassaan upeasti.”

Sarjismaailmoista kiinnostuneiden kannattaa todellakin lukea alkuperäinen artikkeli, siinä on paljon kaikkea kiinnostavaa.

Lähde: io9

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa