Yökukkujille tv:ssä: Päätähti väitetysti löi ja itketti näyttelijätärtä – leffa kaikesta huolimatta loistava musiikkipainotteinen tarina

IMDb-arvosana on 7,2.

29.6.2022 18:03

Yöllä esitetään televisiosta elokuva The Doors (1991), joka kertoo legendaarisen bändin The Doorsin tarinan. Keskiössä on Val Kilmerin esittämä laulaja Jim Morrison. Elokuvan voi sanoa olevan parasta Kilmer-tuotantoa. Ohjaajana puolestaan nähdään Oliver Stone.

Elokuvan koe-esiintymisessä tapahtui aikoinaan mahdollisesti jonkinlainen selkkaus, sillä näyttelijätär Caitlin O’Heaney astui vuonna 2017 julkisuuteen Kilmeriä koskevan väitteen kanssa. O’Heaneyn mukaan hänen ja Kilmerin välillä sattui välikohtaus vuonna 1991.

O’Heaney osallistui tuolloin The Doors -elokuvan koekuvauksiin. Paikalla oli myös Kilmer ja ohjaaja Stone. O’Heaney sanoi inspiroituneensa puhumaan asiasta Harvey Weinstein -kohun myötä.

– Minulla on lopulta itseluottamusta puhua tästä. Olen istunut tämän jutun päällä liian kauan, O’Heaney sanoi.

Näyttelijätär väittää, että hän ja Kilmer riitelivät kohtauksen luennan aikana. Tällöin Kilmer olisi lyönyt O’Heaneyta kasvoihin. O’Heaneyn mukaan Kilmer oli myös ottanut hänestä kiinni, ravistellut ja heittänyt lattialle. Stone oli väitetysti katsonut vierestä ja nauranut.

– Menin autooni ja itkin noin 20 minuuttia, O’Heaney kertoi.

Näyttelijälle piti maksaa tapauksen vuoksi korvauksia. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Jotain hyvääkin tapahtui, sillä The Doorsin jäsenet väittivät aikoinaan, että Kilmer teki niin hyvää työtä soittaessaan ja laulaessaan Jim Morrisonin tyyliin, etteivät he pystyneet erottamaan hänen ääntään oikeasta Jim Morrisonista. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa