Ysärikomedia sai jatkoa: Ensi-illalla jättimäärä katsojia Trump-vitseillä – tähti sai tärkeän onnittelupuhelun

90-luvun taitteen molemmin puolin katsojia naurattanut Roseanne-komediasarja alkoi tällä viikolla uudestaan yli 20 vuoden tauon jälkeen.

29.3.2018 20:57

Amerikkalainen sitcomsarja Roseanne nauratti 90-luvulla ja naurattaa vieläkin, sillä sarjan jatkon ensi-ilta veti ruutujen ääreen ennätyksellisen määrän katsojia.

Tiistai-iltana yli 20 vuoden tauon jälkeen jatkunut komedia veti hurjat lukemat: yli 18 miljoonaa katsojaa ja katsotuin komediasarjan jakso 3,5 vuoteen! Sarjan uutta alkua ennustettiin menestyväksi, mutta kukaan ei ollut ennustanut näin suuria määriä.

Sarjassa seurataan työväenluokkaisen perheen elämää, ja sen päätähti Roseanne Barr on aina ollut räväkkä ja äänekäs, eikä vähiten poliittisista mielipiteistään. Barr äänesti Donald Trumpia presidentiksi ja niin teki hänen hahmonsa sarjassakin. Ei siis ole yllättävää, että presidentti itse onnitteli Barria hyvistä katsojaluvuista ensi-illan jälkeen.

Roseannen paluun menestys on yllättänyt viihdemaailman, sillä laadukkaasta komediasta huolimatta sen poliittisen sanoman luultiin menevän ohi suurelta osalta katsojia. Sen sijaan kävikin niin, että sarjan ensi-iltaa katsottiin hurjat määrät niissä osavaltioissa, joissa äänestettiin eniten Trumpia.

 

Lähde: Deadline, People.

Lisää luettavaa