Zombien tappajasta kirjailijaksi – The Walking Dead -tähti julkaisee keväällä esikoisteoksensa

Kuulostaa vallan mielenkiintoiselta tarinalta!

Norman Reedus tunnetaan parhaiten kymmenen vuotta pyörineen zombiedraama The Walking Deadin kovapintaisensa selviytyjänä Daryl Dixonina. Hän on myös antanut kasvonsa Hideo Kojiman palkitun Death Stranding -videopelin päähahmolle. Ensi vuonna hän julkaisee esikoisromaaninsa nimeltä The Ravaged yhdessä kirjailija Frank Billin kanssa.

Nopeatempoiseksi ja kainostelemattomaksi kuvailtu The Ravaged seuraa kolmea eri hahmoa heidän etsiessään itseään uudestaan suurten henkilökohtaisten traumojen jälkimainingeissa. Vaikka tapaukset vaikuttavat aluksi hyvin erilaisilta, heidän kaikkien matkoista alkaa pian havaita myös vaikuttavia yhtäläisyyksiä. Toivo ja sisäinen kasvu nousevat lopulta kirjan avainteemoiksi.

Useat Hollywood-tähdet valitsevat toteuttavat kirjailijanhaaveitaan omaelämänkerran tai paljastusteoksen muodossa. Tämän tyyliseen projektiin Reedus ei kuitenkaan missään nimessä tahtonut lähteä: ”– [E]n halua saattaa ystäviäni huonoon valoon. Jos kirjoittaisin kirjan itsestäni, ovelleni ilmestyisi paljon porukkaa antamaan minulle turpaan.” Fiktio oli hänelle siis ensisijainen valinta.

The Ravaged julkaistaan 5. huhtikuuta 2022. Sen piirrostyylisessä ja ehkä hieman tatuointimaisessa kansikuvataiteessa on nähtävillä punaiset huulet polttamassa sytytettyä savuketta keskellä roihuavia liekkejä.

Pääset kurkistamaan kansikuvaa alla olevan twiitin kautta.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät jutut