Keinoja kaihtamatta

9.3.2012 13:52
MAA VUOSI GENRE ENSI-ILTA 09.03.2012

FDR ja Tuck ovat paitsi parhaat kaverit myös CIA:n tehoagentteja. Kun he joutuvat pöytähommiin erään käsistä karanneen keikan jälkimainingeissa, on Tom Hardyn esittämällä Tuckilla aikaa haikailla oman kullan perään. Mieslutka FDR (Chris Pine) ei moista ymmärrä, mutta kun Tuck on netin deittipalvelun kautta tavannut mukavalta vaikuttavan naisen, jää FDR:kin sattumalta kohtaamansa kaunottaren pauloihin. Mikä riemu repeääkään, kun he huomaavat deittailevansa samaa naista!

Miehet päättävät antaa Reese Witherspoon esittämän, kuluttajatutkimuksia laativan itsetunto-ongelmaisen Laurenin tehdä valinta heidän välillään itsenäisesti. Herrasmiessopimus ei kuitenkaan kestä kauan, vaan tiedustelupalvelun välineet ja henkilökunta otetaan käyttöön ensin kaverin treffien vakoilemiseen, sitten Laurenin manipuloimiseen ja lopulta kilpakosijan pyrkimysten suoranaiseen sabotoimiseen.

Keinoja kaihtamatta yrittää yhdistää sadistista väkivaltaa sisältäviä toimintakohtauksia ja farssiin asti hupsua romanttista komediaa. Lopputulos ei toimi miltään kannalta, sillä toiminta on vasemmalla kädellä hoidettua, hempeilyn katkaisemiseksi tarkoitettua hakkaamista, mutta toisaalta lempeä osuus on aivan liian kevyttä, jotta se nousisi tarinan kokonaisuutta kasassa pitäväksi selkärangaksi. Kun tekijät eivät kunnioita mitään elokuvansa osa-aluetta tehdäkseen sen kunnolla ja ajatuksella, ei katsojaltakaan voi odottaa kummempaa kiinnostusta sitä kohtaan.

Keinoja kaihtamatta -elokuvan traileri


Filmtrailer.com

Lisää luettavaa