Suostuuko Disney syöpäsairaan miehen pyyntöön? Daniel haluaa nähdä uuden Tähtien sodan ennen kuolemaansa

4.11.2015 11:45

Uusi Tähtien sota -elokuva The Force Awakens tulee Yhdysvalloissa teattereihin 18. joulukuuta. Eräs suuri fani haluaa kuitenkin nähdä elokuvan jo ennen sitä, koska hän sairastaa syöpää, joka todennäköisesti vie häneltä hengen ennen ensi-iltaa.

Daniel Fleetwood on 32-vuotias teksasilaismies, joka sairastaa harvinaista tukikudossyöpää. Heinäkuussa lääkäri antoi Danielille vain kaksi kuukautta elinaikaa. Hän uskoo kuolevansa ennen kuin The Force Awakens tulee teattereihin ja pyytää ihmisiä auttamaan häntä pääsemään katsomaan elokuva ennakkoon.

Internetissä on syntynyt kampanja hashtagilla #ForceForDaniel, jossa houkutellaan elokuvan tuottanutta Disney-yhtiötä järjestämään Danielille erikoisnäytös. Tähtien sodan näyttelijäkaartista ainakin Mark Hamill ja Peter Mayhew ovat antaneet tukensa.

Samantyyppinen kampanja järjestettiin vuonna 2009, kun 10-vuotias harvinaista syöpää sairastanut Colby Curtin pääsi näkemään Disney/Pixar-elokuvan Up – kohti korkeuksia vain seitsemän tuntia ennen kuolemaansa.

Katso täältä CNN:n uutisvideo aiheesta.

Lähde: Mashable

(Episodi/JH)

Lisää luettavaa