Ilmoitus: 10 elokuvaa syksyn leffailtaan

© 2020 Paramount Pictures. All rights reserved.

Tässä kymmenen elokuvaa, jotka voit katsoa Blockusterissa syyskuusta alkaen.

ILMOITUS Syksy tuo mukanaan Oscar-palkittua pohjoismaista elokuvatuotantoa, henkeäsalpaavaa jännitystä, toimintaa, palkittua draamaa sekä elokuvahelmiä maailmalta. Tässä elokuvat, joista voit nauttia kotisohvalta iltojen pimetessä.

© 2021 Nordisk Film

Yhdet vielä

Thomas Vinterbergin parhaan kansainvälisen elokuvan Oscar-palkinnolla palkittu tanskalaisen draamakomedia Yhdet vielä on hauska, liikuttava, elämänmyönteinen ja ajatuksia herättävä elokuva ystävyydestä, vapaudesta, rakkaudesta – ja alkoholista. Elokuvassa neljä lukion opettajaa päättää testata teoriaa siitä, että ihmisellä on syntyessään kehossaan puolen promillen alkoholivaje.

Elokuva on katsottavissa 20.9.

© 2021 Universal Studios

Promising Young Woman

Carey Mulligan nähdään pääosassa kostotrillerissä Pomising Young Woman, joka on tyylikäs sekoitus romanttista komedia ja sysimustaa satiiria. Oscar-palkittu elokuva on Killing Eve-televisiosarjan käsikirjoittajan, Emerald Fennellin, loistava ohjausdebyytti, ja se kertoo Cassiesta, äärimmäisen fiksun ja kiehtovan ovelasta nuoresta naisesta, joka öisin elää kaksoiselämää…

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

© 2021 Mislabel

Mother

Mother on eteläkorealainen genreillä leikkivä rikostrilleri, jonka ohjauksesta vastaa Parasite-elokuvasta Oscar-palkittu ohjaaja Bong Joon-ho. Elokuva kertoo yksinhuoltajaäidistä, ja tämän äidistään riippuvaisesta 27-vuotiaasta pojasta, jota syytetään murhasta.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

© 2021 SF Studios

Wrath of Man

Vastapalkattu arvokuljetusvartija yllättää kollegansa osoittaessaan piilevää lahjakkuutta ryöstön torjunnassa. Vastaukset miehen motiivin ja menneisyyden osalta käyvät ilmi hänen tarttuessaan äärimmäisiin keinoihin saadakseen kostonsa. Guy Ritchien ohjaaman jännittävän ja toiminnantäyteisen keikkaleffan Wrath of Man pääosissa nähdään Jason Statham.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

© 2020 Paramount Pictures. All rights reserved.

Hiljainen paikka osa 2

Sokeat, mutta ääniherkät hirviöt tekevät paluun postapokalyptisessä kauhuelokuvassa Hiljainen paikka osa 2. Oman turvapaikkansa tuhouduttua Abbottin perheen on kohdattava ulkomaailman vaarat ja jatkettava selviytymistaisteluaan täydellisessä hiljaisuudessa. Suunnatessaan pakon edessä kohti tuntematonta he kuitenkin huomaavat, että äänen perusteella metsästävät hirviöt eivät ole ainoa uhka…

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

© 2021 Scanbox

Minari

Ylistetty ja Oscar-palkittu draamaelokuva Minari on kaunis, herkkä ja lämminhenkinen kuvaus juurtumisesta. Se kertoo korealaisesta perheestä, joka 1980-luvulla muuttaa Amerikan maaseudulle aloittaakseen uuden elämän ja löytääkseen oman amerikkalaisen unelmansa.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

© 2021 Scanbox

Berlin Alexanderplatz

Francis on paperiton pakolainen, joka yrittää löytää paikkansa ja rehellisen elämän kylmässä Berliinissä, mutta tempautuu suurkaupungin sykkivään, rikolliseen yöelämään. Berlin Alexanderplatz on Burhan Qurbanin ohjaama palkittu draamaelokuva ja uudelleentulkinta Alfred Döbelin vuonna 1929 ilmestyneestä samannimisestä romaanista.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

© 2021 Scanbox

The United States vs. Billie Holiday

Käsin kosketeltavan ajankohtainen The United States vs. Billie Holiday-elokuva kuvaa jazzlegenda Billie Holidayn taistelua riippuvuuden, maineen ja musertavan rakkauden kanssa. Elokuvan ohjauksesta vastaa Precious ja The Butler -elokuvien tekijä Lee Daniels ja rakastettuna muusikkona elokuvassa nähdään Golden Globen roolistaan voittanut laulaja Andra Day.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

© 2021 Lucky Dogs

Kuka pelkää puudelia

Teini-ikäinen Freddy Lupin on korkea-arvoisen ihmissusien sukuun kuuluvan perheen perijä, joka innolla odottaa hetkeä, jolloin hän ensimmäistä kertaa pääsee muuttumaan sudeksi. Mystisen muuntautumisseremonian aikana jokin kuitenkin menee pieleen ja Freddy muuttuu pelottavaksi… puudeliksi. Kuka pelkää puudelia on vauhdikas ja hauska animaatioelokuva koko perheelle.

Elokuva on katsottavissa 20.9.

© 2021 Universal Studios

Voyagers

Colin Farrell, Tye Sheridan ja Lily-Rose Depp tähdittävät lähitulevaisuuteen sijoittuvassa tieteiskuvitteellisessa Voyagers-trillerissä, jossa 30 nuorta miestä ja naista lähetetään avaruuteen suorittamaan monta sukupolvea kattavaa tehtävää. Tehtävä kuitenkin ajautuu kaaokseen, eikä ryhmällä lopuksi ole tietoa siitä, sijaitseeko suurin uhka aluksen ulkopuolella vai sen sisällä.

Elokuva on katsottavissa 20.9.

Blockbusterista

Blockbuster on pohjoismainen elokuvapalvelu, jossa voit vuokrata tai ostaa elokuvia ja sarjoja digitaalisesti ilman sitoutumista tai kuukausimaksua. Profiilin luominen palveluun on ilmaista ja maksat vain siitä mitä katsot. Palvelun fokuksessa ovat uusien ensi-iltaelokuvien ja ajankohtaisten elokuvateatterielokuvien lisäksi myös kotimaiset sekä pohjoismaiset elokuvat. Kattavasta melkein 9000 elokuvan kokoelmasta löydät myös laajan valikoiman lastenelokuvia, klassikoita, kulttileffoja, ajankohtaisia dokumentteja sekä elokuvahelmiä maailmalta.