Ilmoitus: 5G tuo tasokkuutta sarjamaratoneihin – katso nämä huippusarjat ja nauti kirkkaasta kuvanlaadusta

Kolme tunnelmallista sarjaa, joita kelpaa katsoa 5G:n mahdollistamalla häiriöttömällä yhteydellä.

ILMOITUS Mobiiliverkon viides sukupolvi, 5G-yhteys, tuo valtavan harppauksen ihmisille, jotka kuluttavat paljon erilaisia viihdepalveluja.

Mobiiliverkkoon voi 5G:n myötä lisätä entistä enemmän erilaisia päivittäin käytettäviä laitteita, eikä tarvitse olla huolissaan verkon liiallisesta kuormittumisesta.

Samassa mobiiliverkossa voi koko perhe käyttää tietokonetta, puhelinta, tablettia ja muita verkkoon liitettyjä laitteita yhtä aikaa häiriöttä.

Suoratoistopalveluiden kuvanlaatu saattaa heiketä, jos oma verkkoyhteys ei ole riittävä. 5G ratkaisee sen ongelman. Kaikki suuret tiedostot liikkuvat 5G-mobiiliverkossa nopeudella, joka vastaa lähes valokuituyhteyttä, ja nyt HD-tason kuva pysyy kirkkaana ja selvänä.

Valitsimme suoratoistopalvelujen käyttäjille vinkiksi kolme visuaalisesti tyylikästä ja laatusarjaa katsomisvinkeiksi. Näitä sarjoja kelpaa katsoa 5G-yhteyden kautta.

Björnstad on HBO Nordicin sarjan nimi, mutta se on myös nuorten jääkiekkojoukkueen menestyksestä toivoa saava kylä, jossa paikalliset pitävät tiukasti yhtä. Kiekkokaupunki-kirjaan perustuva sarja on laatudraama, joka näyttää ja kuulostaa alusta loppuun hyvältä. Tarina pyörii urheilun ympärillä, mutta ennen kaikkea se on tiukka, hienosti näytelty draama. Pimeitä iltoja hellivä kuvaus ja painostava taustamusiikki luovat vangitsevan maailman, joka imaisee katsojan mukaansa.

YouTube video

Netflixin hyytävä haamuhitti The Haunting of Hill House saa jatkoa toisella kummitusjutulla The Haunting of Bly Manor. Taidolla rakennettuun ja tulkittuun tarinaan on saatu aikaan kiehtovan epätodellinen ja tunnelmallinen ilmapiiri. Utuverhonsa alle se kätkee herkän kauniin ja kiirehtimättä avautuvan kuvauksen surusta, rakkaudesta, katumuksesta ja muistojen raskaista taakoista.

YouTube video

Elisa Viihteen Kaikki synnit sai viime vuonna erinomaisen ensimmäisen kauden, jossa loistivat erityisesti monisävyiset pääosat, siviilissä rikkinäiset poliisit. Toinen kausi jatkaa taitavasti tehtyä ja tunnelmallisesti kuvattua rikosdraamaa. Nyt tutkittava tapaus herättää heti alussa katsojan mielenkiinnon, ja pääosaa esittävä Matti Ristinen on fantastinen roolissaan. Mukana on myös herkullisia sivuhahmoja.

YouTube video

Kaikkia näitä sarjoja voit katsoa Elisa Viihde Premium -palvelun kautta. Elisa Viihde Premium mahdollistaa 4K-kuvanlaadun, ja HBO Nordic ja Netflix ovat tilattavissa lisäpalveluina.

Tutustu Elisa 5G Kotinettiin ja muihin kodin 5G-yhteyksiin täällä.