Ilmoitus: Filmihullu pelastaa joulun ryminällä – osallistu kilpailuun ja voita Tenet blu-ray!

Vaikeat ajat vaativat rankkoja toimia. Leffakauppa Filmihullu päätti pelastaa joulutunnelman vaikka väkisin! Tarjolla on uutta ja uudelleen julkaistua toimintaa, jotka taatusti saavat unohtamaan muun maailman.

ILMOITUS Filmihullun ehdotuksista löytyy seikkailuja joka ikäpolvelle! Ehdotuksiin kuuluu niin aivan tuoretta toimintaspektaakkelia kuin viihdyttävää tv-sarjanostalgiaa. Tarjolla niitä on niin dvd- kuin blu-ray-versioina, ja joululahjaksi voi valita myös näyttäviä juhlajulkaisuja

Mikä parasta, ei ole pakko mennä paikan päälle Filmihullun myymälään Helsingin sähkötalossa Kampin metroaseman vieressä, vaan ostokset onnistuvat myös verkon kautta! Osoite on tällöin www.filmihulluleffakauppa.com.

Huom! Tutustu alla Filmihullun suosituksiin ja kerro sitten minkä niistä pelastaisi joulusi. 5 onnekasta vastaajaa voittaa Tenet blu-rayn. Osallistua voit 13.12. asti.


Leffakauppa Filmihullun ehdotukset joulutunnelman kohotukseen:

Tenet
Ohjaus: Christopher Nolan
Pääosissa: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki
Olemme hyökkäyksen kohteena – ja vihollinen tulee tulevaisuudesta. Christopher Nolanin huimassa tieteistoiminnassa ihmiset, aseet ja esineet kulkevat ajassa edestakaisin niin, että aivot ovat suistua raiteiltaan. Tämä elokuva on pakko katsoa muutamaan otteeseen. Nyt se on mahdollista niin dvd:llä kuin blu-rayllä, lisäksi tarjolla on 4k versio, joka löytyy myös näyttävässä steelbookissa.
Lue lisää Filmihullun sivuilta.


Memories Of Murder / Barking Dogs Never Bite
Ohjaus: Bong Joon-ho
Pääosissa: Kang Ho-song, Kim Sang-kyung, Kim Roe-ha
Oletko nähnyt jo kaikki mahdolliset versiot Oscar-voittaja Parasitesta? Haluaisitko tietää lisää Bong Joon-hon tuotannosta? Onneksi olkoon, nyt on mahdollista nähdä yhdessä paketissa ohjaajan kaksi elokuvaa vuosilta 2000 ja 2003 englanniksi tekstitettyinä. Ne löytyvät niin tupla-dvd:llä kuin blu-raylläkin.
Lue lisää Filmihullun sivuilta.


Akira
Ohjaus: Katsuhiro Ôtomo
Harva moderni elokuva on ollut niin vaikutusvaltainen kuin vuonna 1988 ilmestynyt animaatioelokuva Akira. Oikeasti, ilman sitä moni tällä hetkellä arvostettu länsimainen tieteiselokuva olisi hyvinkin voinut jäädä tekemättä. Nyt voit katsastaa edelleen täysillä toimivan klassikon remasteroituna niin dvd:lle kuin blu-raylle. Tarjolla on myös näyttävä 4k-juhlapaketti, jota on tehty vain rajallinen määrä.
Lue lisää Filmihullun sivuilta.


Eden
Ohjaus: Ulla Heikkilä
Pääosissa: Bruno Baer, Amos Brotherus, Satu Tuuli Karhu
Harvalla draamaelokuvalla on pokkaa painaa kanteensa ”Tää on ihan perseest”. Se on hyvä esimerkki nuorista rippikoululaisista kertovan, tänä vuonna valmistuneen kotimaisen elokuvan raikkaasta otteesta. Eden ilmestyy dvd:llä ja blu-raylla 16. joulukuuta, joten huomioithan, että verkosta ostettuna se ei välttämättä ehdi joulupostiin.
Lue lisää Filmihullun sivuilta.


Total Recall
Ohjaus: Paul Verhoeven
Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone, Michael Ironside
On kulunut 30 vuotta klassisen Arska-toiminnan julkaisusta, ja se on vain parantunut vuosien varrella. Mikä on totta Maasta Marsiin ulottuvassa seikkailussa, mikä kuvitelmaa? Päätä itse vaikkapa juhlavuoden kunniaksi julkaistun rajatun painoksen 4k-blu-rayltä!
Lue lisää Filmihullun sivuilta.


Matka maailman ympäri
Onhan Jules Vernen klassinen seikkailukertomus mukaansatempaava, mutta jotain erityistä on siitä 1990-luvulla tehdyssä piirretyssä tv-sarjassa. Niin lämmöllä sitä muistelevat sen aikoinaan Suomen tv:stä nähneet aikuiset, joista monet muistavat edelleenkin ulkoa sen tunnuskappaleen, ja edelleen se valloittaa uusia lapsikatsojia. Vihdoinkin Willy Fogin seikkailujen dvd-boksista on otettu uusi painos!
Lue lisää Filmihullun sivuilta.

 


Muumilaakso – uusi sarja
Toinen ikiklassikko on tietysti suomalaista syntyperää olevien, Tove Janssonin luomien muumipeikkojen ja heidän monenkirjavien ystäviensä seikkailut. Ne ovat kantaneet vuosikymmenestä toiseen yhä uusille sukupolville. Nyt tarjolla on useampi dvd-paketti uunituoretta, vuonna 2019 alkanutta uutta Muumilaakso-sarjaa.
Lue lisää Filmihullun sivuilta.

 

 

 


Kilpailu:
Osallistu joululeffakyselyyn ja voita Tenet blu-ray!

Kilpailu on päättynyt.

Kilpailu on voimassa 13.12.2020 saakka. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.