Ilmoitus: Lue vinkit loppukesän leffailtaan

Ilmoitus: Tässä loppukesän leffat, jotka voit katsoa Blockbusterissa.

12.8.2021 12:31

Satoi tai paistoi, hyvää leffaelämystä ei voita mikään. Joskin haasteeksi saattaa nousta valinnan vaikeus. Blockbusterin laajasta elokuvakokoelmasta löydät elokuvia taatusti jokaiseen makuun. Uusimpien ensi-ilta elokuvien ja lastenelokuvien lisäksi elokuvapalvelun luettelosta löytyy myös upea kokoelmaa kotimaisia ja pohjoismaisia elokuvia, kiinnostavia dokumentteja, harvinaisia kulttielokuvia, klassikoita, sarjoja, ajankohtaisia elokuvateatterielokuvia sekä elokuvahelmiä maailmalta. Tässä makupaloja Blockbusterin loppukesän elokuvatarjonnasta.  

 

Kotimaisia elokuvia uutuuksista klassikoihin

Zaida Bergrothin Tove Janssonista kertova Tove-elokuva on saanut loistavat arviot sekä kotona että ulkomailla. Alma Pöystin ja Krista Kososen tähdittämä elokuva luo kuvaa suomalaisen taiteilijan elämästä ja urasta, johon mahtuu Muumit, mutta myös paljon muuta. Lisäksi tämän hetkisiin kotimaisiin uutuuksin kuuluvat dokumenttielokuvat Karalahti ja Karpo sekä suurta huomiota saanut Lost Boys. Viime kesän hitit jotka ovat uudelleen katsomisen arvoisia ovat Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä hulvaton komedia Se mieletön remppa sekä Pamela Tolan ohjaama Teräsleidit. Vanhempaa, mutta edelleen loistavaa kotimaista tuotantoa edustavat muun muassa Aleksi Mäkelän Häjyt ja Dome Karukosken Leijonasydän.  

Kuva: (c) 2021 Nordisk Film

 

Lastenelokuvia koko perheen viihteeksi

Disneyltä on kuluneen vuoden aikana ilmestynyt useampi elokuva ja kesän uutuuksien joukkoon kuuluvat animoitu seikkailuelokuva Raya ja viimeinen lohikäärme, Pixarin viimeisintä tuotantoa edustava Luca sekä Mulan, joka on uusi näytelty versio kiinalaiseen taruun perustuvasta animaatioelokuvasta. Iltojen pimetessä lasten viihteeksi kelpaa taatusti myös kotimaiset lastenelokuvat, joista muun muassa Risto Räppääjä-sarja on saanut uuden tulokkaan, Risto Räppääjä ja väärä Vincent. Uutuuksien ohella vinkkeinä leffailtaan mainittakoon vielä jo klassikoksi noussut Frozen – huurteinen seikkailu sekä elokuvan suomalaisen luonnon ja saamelaiskulttuurin inspiroima jatko-osa Frozen II.  

Kuva: (c) 2021 Disney/Pixar

 

Elokuvateatteria kotona

Yksi vuoden odotetuimpia elokuvia on Marvelin supersankarielokuva Black Widow, jossa Scarlett Johansson palaa Natasha Romanoffin rooliin. Kotona katsottavien ajankohtaisten elokuvateatterielokuvien joukkoon kuuluu myös uusi, pelisarjaan perustuva Mortal Kombat-elokuva, sekä kaksi elokuvasarjaa yhdistävä hirviöelokuva Godzilla vs. Kong. Toimintaelokuvien lisäksi kotikatsomoissa voi tällä hetkellä nauttia Disneyn vähän vanhemmalle yleisölle suunnatusta Cruella-elokuvasta, joka kertoo ikonisen pahiksen Cruella de Vilin taustatarinan. Kauhun ystäville viihdettä taas tarjoaa Kirottu-elokuvasarjan kolmas elokuva Kirottu 3: Paholaisen vallassa. Jokaisen elokuvaystävän katselulistalle kuuluu myös vuoden suuri Oscar-voittaja, Chloé Zahon ohjaama ja käsikirjoittama draamaelokuva Nomadland. Tämä Frances McDormandin tähdittämä elokuva, kertoo naisesta, joka myy kaiken omistamansa ostaakseen pakettiauton jolla matkustaa ympäri Amerikkaa työnhaun merkeissä. 

Kuva: (c) 2021 Disney

 

Kuukauden uutuudet

Black Widow – Marvel Studiosin toiminnantäyteisessä vakoojatrillerissä Black Widow Natasha Romanoff alias Black Widow joutuu tekemään tiliä elämänsä hämäristä hetkistä, kun hänen menneisyyteensä liittyvä vaarallinen salaliitto tulee ilmi. 

Luca – Kasvutarina nuoresta pojasta, joka kokee unohtumattoman kesän täynnä gelatoa, pastaa ja loputtomia Vespa-ajeluita, mutta hauskuutta uhkaa syvälle kätketty salaisuus: hän on merihirviö toisesta vedenalaisesta maailmasta.  

Kirottu 3: Paholaisen vallassa – Kauhuelokuva  kertoo hyytävän tarinan kauhusta, murhasta ja tuntemattomasta pahasta, joka kauhistutti jopa kokeneet paranormaalien ilmiöiden tutkijat Ed ja Lorraine Warrenin.

Godzilla vs. Kong – Legendat törmäävät kahden mahtavimman luonnonvoiman, Godzillan ja Kongin, kohdatessa upeassa kaikkien aikojen taistelussa.  

Tom & Jerry – Kun Jerry muuttaa New Yorkin hienoimpaan hotelliin juuri ennen siellä järjestettäviä ”vuosisadan häitä”, epätoivoinen hääsuunnittelija joutuu palkkamaan Tomin päästäkseen eroon hiirestä.  

In the Hights – Hamiltonin luoja ja Crazy Rich Asiansin ohjaaja kutsuvat sinut elokuvalliseen tapahtumaan, missä musiikki täyttää kadut ja pienistä unelmista kasvaa suuria.  

Mortal Kombat – Vapaaottelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan turpiin rahasta, ei tiedä koko totuutta taustastaan — eikä sitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa Sub-Zeron jahtaamaan Colea.  

Those Who Wish Me Dead – Angelina Jolie on savuhyppääjä Hannah, joka kärsii tunnontuskista epäonnistuttuaan kolmen nuoren pelastamisessa tulipalolta. Verisen ja traumatisoituneen 12-vuotiaan pojan kohdattuaan kaksikko lähtee yhdessä ylittämään kilometrejä kattavaa tiheää metsää kaksi salamurhaajaa kannoillaan. 

 

Blockbusterista

Blockbuster on pohjoismainen elokuvapalvelu, jossa voit vuokrata tai ostaa elokuvia ja sarjoja digitaalisesti ilman sitoutumista tai kuukausimaksua. Maksat siis vain siitä mitä katsot. Palvelun fokuksessa ovat uusien ensi-iltaelokuvien ja ajankohtaisten elokuvateatterielokuvien lisäksi myös kotimaiset sekä pohjoismaiset elokuvat. Katso kaikki yllä mainitut elokuvat Blockbusterissa.

Lisää luettavaa