Ilmoitus: Vuoden pelottavin juhla on täällä – tässä kauhuleffat halloweenin viettoon

Spiral – From the Legacy of Saw
© 2021 Nordisk Film

Petoja, sarjamurhaajia, kummituksia ja riivattuja nuorukaisia – tässä katsaus Blockbusterin syksyn kauhutarjontaan.

ILMOITUS Ulkona on pimeää, mutta sehän vain auttaa luomaan oikeanlaisen tunnelman kauhuelokuvien katseluun. Tässä uutuuksia ja klassikoita, jotka taatusti sopivat kaveriksi halloweenin viettoon tai muuten vaan synkkään syysiltaan.

The Unholy – © 2021 Sony Pictures

The Unholy

Toimittaja lähtee tutkimaan tapausta, jossa nuori tyttö uskoo Neitsyt Marian puhuvan ja tekevän ihmeitä hänen kauttaan. Kammottavia asioita alkaa tapahtua ympäriinsä ja toimittaja joutuu miettimään ovatko oudot ilmiöt todellakin Neitsyt Marian aikaansaannoksia – vai jonkun pahan. Genreklassikot Manaaja ja Ennustus ovat vahvasti läsnä tässä Sam Ramin tuottamissa kauhuelokuvassa The Unholy. Elokuvan pääosassa nähdään sarjoista The Walking Dead sekä Supernatural tuttu Jeffery Dean Morgan.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

Spiral– From the Legacy of Saw – © 2021 Nordisk Film

Spiral – From the Legacy of Saw

Saw-elokuvasarja on vuodesta 2004 levittänyt kauhua ja vastenmielisyyttä mitä verisimmillä ansoillaan. Nyt tarina jatkuu elokuvassa Spiral – From the Legacy of Saw, jossa sadistinen sarjamurhaaja saa poliisit liikkeelle, kun hän lähtee jakamaan tuomioitaan ja toteuttamaan kieroutunutta näkemystä oikeudesta. Elokuvan pääosissa nähdään Chris Rock sekä Samuel L. Jackson.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

Paranormal Activity – © 2020 Paramount Pictures. All rights reserved.

Paranormal Activity

Kauhuklassikon The Blair Witch Project tyyliin kuvattu näennäisdokumentaarinen yliluonnollisten havaintojen ympärille sijoittuva elokuvasarja Paranormal Activity on saanut jatkoa kahdella uudella elokuvalla. Kauhuelokuvassa Paranormal Activity: Next of Kin kuvausryhmä seuraa nuorta naista tämän yrittäessä selvittää äitinsä outoa katoamistapausta. Dokumenttielokuva Unkown Dimension: The Story of Paranormal Activity taas tarjoaa ennenäkemättömän katsauksen elokuvasarjan kulissien taakse.

Molemmat elokuvat ovat katsottavissa Blockbusterissa 29. 10.

The Deep House – © 2021 Universal Studios

The Deep House

Ranskalainen kauhuelokuva The Deep House yhdistää kummitustarinan sukellustrilleriin. Elokuvassa nuori pari matkaa Ranskaan tutkiakseen järven pohjalla sijaitsevaa hylättyä taloa. Ainutlaatuinen löytö muuttuu painajaiseksi, kun heille valkenee, että talo oli kammottavien rikosten tapahtumapaikka. Elokuva tarjoaa uuden tulkinnan klassisesta kummitustalotarinasta ja sen pääosissa nähdään Mick Jaggerin poika, James Jagger, sekä Camille Rowe.

Elokuva on katsottavissa Blockbusterissa 25. 10.

Till Death – © 2021 Scanbox

Till Death

Megan Fox tähdittää jääkylmässä Till Death-kauhutrillerissä, jossa nainen, vietettyään romanttisen illan syrjäisellä huvilalla, herää kahlehdittuna kuolleeseen aviomieheensä. Eristyksissä keskellä talvea hänen pitää taistella palkkamurhaajien kanssa selvitäkseen miehensä kierosta suunnitelmasta.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

Demonic – © 2021 NonStop

Demonic

Pirulliset voimat kohtaavat huipputeknologian Oscar-ehdokkuuden saaneen ohjaajan ja käsikirjoittajan, Neill Blomkampin, kauhutrillerissä Demonic. Koomassa makaavasta äidistään vieraantunut Carly osallistuu uraauurtavaan teknologiseen terapiaan, jonka avulla hän pystyy kommunikoimaan äitinsä kanssa. Terapia kuitenkin paljastaa yliluonnollisten voimien riivaaman menneisyyden.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

Hunter Hunter – © 2021 Angel films

Hunter Hunter

Hunter Hunter on jännittävä kauhuelokuva perheen eloonjäämistaistelusta kylmässä erämaassa. Joseph on perheenisä ja turkismetsästäjä, joka epäilee, että hänen metsästysalueellaan liikkuu susi. Karmivat havainnot metsässä kuitenkin viestivät toisesta pahasta ja yhtäkkiä metsästäjästä tulee itse metsästetty.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

Werewolves Within – © 2021 Mislabel

Werewolves Within

Kriitikoiden ylistämä kauhukomedia Werewolves Within on nokkela ja hauska pieneen amerikkalaiskylään sijoittuva tarina, jossa lumimyrsky saarta kylän omaperäiset asukkaat majataloon turvaan. Loukussa kyläläisten keskuudessa alkaa pian herätä epäilys siitä, että heidän joukossaan liikkuu ihmissusi.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

Nelli Rapp – © 2021 SF Studios

Kauhuagentti Nelli Rapp

Kauhuagentti Nelli Rapp on hauska halloweenelokuva perheen nuoremmalle yleisölle. Ruotsalainen seikkailuelokuva kertoo nuoresta Nellistä, joka päätyy viettämään syyslomaa Hannibal-setänsä maaseutukartanoon. Käy ilmi, että Hannibal on kauhuagentti, ja pian Nelliä ympäröivät vampyyrit, kummitukset, ihmissudet ja frankensteinilaiset.

Katso elokuva nyt Blockbusterissa.

Kuukauden muut uutuudet

Jos kauhu ei ole mieleen, voi pimenevistä syysilloista nauttia myös muiden elokuvien parissa. Tässä tämän kuukauden muut uutuudet, jotka ovat katsottavissa Blockbusterissa.

Petteri Kaniini: Kani karkuteillä – Koko perheen seikkailuelokuva, jossa Petteri Kaniini, kujeileva ja seikkailuja rakastava sankari, päätyy seikkailuillaan puutarhan ulkopuolelle ja löytää itsensä maailmasta, jossa kujeilua arvostetaan.

Free Guy – Komedia, jossa Ryan Reynolds on pankkivirkailija, joka huomaa olevansa sivuhenkilö avoimen maailman videopelissä, ja päättää ryhtyä oman tarinansa sankariksi.

I Carry You With Me – Ohjaaja Heidi Ewingin Sundancessa palkittu, vuosikymmeniä käsittävä queer-rakkaustarina.

Ammonite – Kate Winsletin ja Saoirse Ronanin tähdittämä 1840-luvun Englantiin sijoittuva romanttinen draama paleontologin ja tämän hoidokin välisestä suhteesta.

Flummelit – Hauska ja mukaansa tempaava animaatioelokuva Flummeleista – kauan sitten sukupuuttoon kuolleista donitsin muotoisista eläimistä.

Chaos Walking – Daisy Ridleyn ja Tom Hollandin tähdittämää sci-fi toimintaa, joka perustuu samannimiseen nuorten kirjasarjaan.

Here Today – Tiffany Haddish ja Billy Crystal lämminhenkisessä draamakomediassa, joka kertoo epätavallisesta ystävyydestä.

Best Sellers – Draamakomedia kustannustoimittajasta, joka tarvitsee kipeästi bestsellerin pelastaakseen isältään perimänsä kustantamon.

Nobody – Kovaa toimintaa, jossa rauhallinen perheenisä Bob Odenkirk lähtee taistelemaan verenhimoisia gangstereita vastaan.

Blockbusterista

Blockbuster on pohjoismainen elokuvapalvelu, jossa voit vuokrata tai ostaa elokuvia ja sarjoja digitaalisesti ilman sitoutumista tai kuukausimaksua. Profiilin luominen palveluun on ilmaista ja maksat vain siitä mitä katsot. Palvelun fokuksessa ovat uusien ensi-iltaelokuvien ja ajankohtaisten elokuvateatterielokuvien lisäksi myös kotimaiset sekä pohjoismaiset elokuvat. Kattavasta melkein 9000 elokuvan kokoelmasta löydät myös laajan valikoiman lastenelokuvia, klassikoita, kulttileffoja, ajankohtaisia dokumentteja sekä elokuvahelmiä maailmalta.