Tositapahtumiin perustuva uutuussarja The Thing About Pam yhdistelee rikosta ja komediaa – Nyt Elisa Viihde Viaplayssa

Kuusiosaisen sarjan pääosassa nähdään Renée Zellweger.

16.10.2022
Mainos

The Thing About Pam on vuoden 2011 todelliseen murhatapaukseen perustuva rikossarja, jossa on mukana komediallisia elementtejä. Suosikkinäyttelijä Renée Zellweger nähdään kuusiosaisen sarjan päähenkilönä. 

Zellwegerin esittämä Pam Hupp ansaitsee elantonsa ostamalla heikkokuntoisia asuntoja ja myymällä niitä kunnostettuna eteenpäin. Pamin entinen työtoveri ja ystävä, vakavasti sairas Betsy Faria, löytyy murhattuna kotoaan. Poliisi epäilee aluksi Betsyn aviomiestä Russia. Pam oli viimeinen, joka näki Betsyn elossa. Pam oli vienyt Betsyn autolla kotiin edellisenä iltana.

Pam ei aluksi kuulu epäiltyihin, sillä hänellä on selvä alibi. Alkaa kuitenkin näyttää siltä, että Pam ei kerro poliisille täyttä totuutta, sillä hänen tarinassaan on useita ristiriitaisuuksia. Lisäksi selviää, että Betsy oli juuri ennen kuolemaansa muuttanut henkivakuutuksensa edunsaajaa. Aviomies Russin sijaan 150 000 dollarin vakuutusrahat menisivätkin Pamille. Syyttäjä katsoo, että Russ on tämän takia murhannut vaimonsa. Russin puolustuasianaja taas on sitä mieltä, että sehän antaisi Pamille motiivin.

Renée Zellweger (s. 1969) teki läpimurtonsa vuoden 1996 elokuvassa Jerry Maguire. Hän nousi huippumaineeseen Bridget Jones -elokuvasarjan nimihenkilönä. Suosion lisäksi Zellweger on nauttinut arvostusta. Hän on voittanut kaksi Oscaria: sivuosapalkinnon elokuvasta Päämääränä Cold Mountain (2003) sekä pääosapalkinnon elokuvasta Judy (2019).

Zellwegerin ohella sarjassa näyttelevät Josh Duhamel, Judy Greer, Gideon Adlon, Sean Bridgers, Suanne Spoke, Mac Brandt, Katy Mixon ja Glenn Fleshler. 

Tutustu sarjaan ja tilaa Elisa Viihde Viaplay tästä.