My Little Pony: Equestria Girls – Rainbow Rocks

14.11.2014 15:24
MAA / VUOSI GENRE , ENSI-ILTA 14.11.2014

My Little Pony: Equestria Girls – Rainbow Rocks on yhdysvaltalais-kanadalainen animoitu musikaalikomedia, joka on jatkoa vuoden 2013 elokuvalle My Little Pony: Equestria Girls ja spin-off lasten animaatiosarjasta My Little Pony: Ystävyyden taikaa. Tässä elokuvassa Suomessakin nähdyn sarjan päähenkilöt esiintyvät ihmishahmoissa koulumaailmaan sijoittuvassa tarinassa.

Canterlot-koulun oppilaat ovat valmistautumassa tulevaan musiikkitapahtumaan. Poniporukan ihmishahmoilla on Rainbooms-bändi, jolla he aikovat osallistua tapahtumaan. Itsevarmuutta uhkuen koululle saapuu tyttökolmikko, joiden vaikutuksen johdosta musiikkiesitykset muuttuvatkin bändien taistoksi. Harmiton tapahtuma saa sen myötä ikäviä sävyjä. Rainbooms-bändin ystäväporukka alkaa epäillä jotain hämärää olevan meneillään.

Jos My Little Ponya on viimeksi nähnyt vuosia sitten lapsena ja odottaa nyt pääsevänsä nostalgiselle matkalle menneisiin tunnelmiin, huomaakin olevansa matkalla nykypäivän lasten ja nuorten maailmassa. Ponimaailman sijasta tapahtumien keskipisteessä ovatkin pikku ponien ihmishahmot, joiden ulkoinen olemus kertoo paljon oleellista nykypäivän vallitsevista ulkonäköihanteista. Tarinassa esiintyvät ponit ovat vuosien varrella kokeneet muodonmuutoksia 80-luvun alkuperäisistä. Tämän päivän hahmot ovat korostetun suurisilmäisiä ja pitkäripsisiä siroja pikkuolentoja. Elokuva on kohderyhmänsä näköinen tuotos ja mukana kuvioissa ovat tietysti statuspäivitykset sekä selfiet.

Elokuva tarjoaa värikyllään ja pirteän ystävyyden ylistyksen. Tarinan seireenimäiset pahistytöt saavat voimansa negatiivisesta energiasta, jota he tarkoituksellisesti pyrkivät levittämään koululaisten keskuuteen. Mitä enemmän riidellään, sitä enemmän yhteishenki kärsii. Elokuvan sanomia ovat yhteen hiileen puhaltaminen ja ystävien tukeminen sekä huomioon ottaminen. Ystäväporukkaa ei voi tuhota ulkoapäin jos porukan sisällä välit ovat kunnossa.

My Little Pony: Equestria Girls – Rainbow Rocks -elokuvan traileri

Lisää luettavaa