Redirected

/ GENRE , ENSI-ILTA 11.05.2015 TÄHDET

Roisi Redirected tarjoilee muutamat kunnon röhönaurut jokaiselle rankemman huumorin ystävälle. Redirected on kuin Guy Ritchien liettualainen pikkuserkku, joka on juonut hieman liikaa halpaa vodkaa. Ohjaaja Emilis Velyvis on katsonut Snatchin kaltaiset brittiläiset rikoskomediat hyvin tarkkaan, sillä tyyliltään elokuva on kuin näiden kopio. Velyvis on kuitenkin lisännyt keitokseen vielä Kauheasta kankkusesta tuttua äijäporukan kohtalaisen rankaksikin äityvää sekoilua.

Kolme englantilaista pikkurikollista (Gil Darnell, Oliver Jackson ja Anthony Strachan) haluavat tehdä hyvän tilin ryöstämällä erään kovemman luokan gangsterin (Vinnie Jones) pokeripelin. Keikkaan tarvitaan vielä neljäs kaveri (Scot Williams), joka vedetään mukaan vastoin tahtoaan. Malesiaan pakoon yrittävä jätkäsakki päätyy kuitenkin Liettuaan, kun Eyjafjallajökullin tulivuorenpurkaus sekoittaa heidän suunnitelmansa. Liettuassa nelikko päätyy vaikeuksiin niin paikallisen poliisin kuin pikkukriminaalienkin kanssa samalla kun brittigangsterit jahtaavat heitä.

Jos brittiläinen rötöshuumori naurattaa, on Redirected oivan aivotonta viihdettä jokaiselle, jota ei epäkorrekti ja rankka huumori vaivaa, koska sitä leffasta löytyy paljon. Liettualaiset leffantekijät osaavat asiansa, sillä pätkä täyttää myös kaikki suuren elokuvatuotannon kriteerit. Redirectediä on mukava katsoa ja kuunnella. Täydellistä sunnuntaiviihdettä.


Aiheeseen liittyvät elokuvat