Tyttösi sun ja mun

21.11.2008 00:00
    MAA VUOSI GENRE ENSI-ILTA

    Naisia törkeällä käytöksellään oman kullan syliin ajavasta äijästä kertova romanttinen komedia on elokuva miehille, joille ei ole mitään väliä mitä teatteriin mennään katsomaan ja heidän naisilleen, jotka eivät koskaan saa valita elokuvaa.

    Tank (Dane Cook) vie työkseen naisia maailman kamalimmille treffeille, jotta nämä ymmärtäisivät, millainen aarre heidän oma poikaystävänsä on – oli tämä millainen niljake tahansa. Kun Tankin kämppäkaveri ja paras ystävä Dustin (Jason Biggs) pyytää häntä viemään treffeille palvomansa työkaverin (Kate Hudson), Tank törmääkin naiseen, joka ihastuu häneen törkeästä käyttäytymisestä huolimatta, osin jopa sen takia. Syntyy omalaatuinen kolmiodraama, jonka päätös tosin ei ole hetkeäkään epäselvä.

    Aluksi elokuva on lähes hauskaa äijäsikailua, mutta muuttuu nopeasti tylsäksi ja itsensä tosissaan ottavaksi romanttiseksi peruskomediaksi, joka tosin ei saa aikaan ainuttakaan hyvää vitsiä. Lopulta yritetään jälleen epätoivoisesti paluuta oksentamisella hauskuttamiseen, mutta se jää juuri siksi, epätoivoiseksi yrittämiseksi.

    Lisää luettavaa