Totuus esiin! Äänestä vuoden 2019 paras elokuva!

Vuosi sitten Episodin lukijat äänestivät vuoden 2018 parhaaksi elokuvaksi Bohemian Rhapsodyn, toimituksen suosikki oli Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Kumpi oli oikeassa vai oliko kumpikaan? Nyt on syytä äänestää omaa suosikkiaan vuoden 2019 teatterielokuvista, jotta totuus ei unohtuisi!

Vuonna 2019 Suomen elokuvateattereihin tuli ensi-iltaan noin 190 uutta, äänestyskelpoista elokuvaa. Episodi pyytää lukijoilta apua niiden asettamiseksi paremmuusjärjestykseen!

Valitse alla olevista alasvetovalikoista kolme itseäsi vuoden 2019 aikana eniten ihastuttanutta nimikettä. Voit halutessasi valita elokuvan vain yhdestä tai kahdesta valikosta, kunhan et äänestä samaa elokuvaa useampaan kertaan (tupla- tai triplaäänet johtavat hylkäämiseen).

Lukijoiden suosikit julkistetaan 17. tammikuuta ilmestyvässä Episodissa 1/2020 – sekä tietysti täällä Episodin verkkosivuilla.

Koska tulokset julkistetaan jo tammikuussa, on syytä toimia pikaisesti. Äänestysaikaa on nimittäin vain keskiviikkoon 1. tammikuuta asti. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kotiteatterijulkaisuja ja muita elokuva-aiheisia palkintoja.

Äänestys on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille! Tulokset ovat luettavissa Episodista 1/2020!