Quentin Tarantinon romaanin suomennos ilmestyy kesäkuussa yhtä aikaa alkuteoksen kanssa

Quentin Tarantinon esikoisromaani Once Upon a Time in Hollywood julkaistaan 29. kesäkuuta. Like julkaisee teoksen samaan aikaan alkupainoksen kanssa.

Like Kustannus on ostanut oikeudet Quentin Tarantinon esikoisromaaniin Once Upon a Time in Hollywood. Teos perustuu Tarantinon samannimiseen elokuvaan, joka ilmestyi vuonna 2019.

Ennakkotietojen mukaan romaani syventää elokuvan kahden päähenkilön, tv-näyttelijä Rick Daltonin ja hänen sijaisnäyttelijänsä Cliff Boothin taustoja ja elokuvan juonta.

– Olen kasvanut lukemalla elokuvista tehtyjä romaaneja ja ne ovat edelleen suuri intohimoni. Siksi olenkin ylpeä voidessani ilmoittaa, että Once Upon a Time in Hollywood -romaani on minun panokseni tähän usein marginaaliin jäävään mutta rakastettuun kirjallisuuden alalajiin. Olen innoissani siitä, että voin syventää hahmojani ja heidän maailmaansa myös kirjallisessa muodossa ja toivon, että onnistun tässä pyrkimyksessäni, Tarantino sanoo lausunnossaan.

Once Upon a Time in Hollywood on Tarantinon yhdeksäs ohjaustyö. Elokuvan pääosissa näyttelevät Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ja Margot Robbie.