15-vuotias suomalaisnäyttelijä Onni Tommila herättää kiinnostusta maailmalla

24.9.2014 10:17

Teen Vogue hehkuttaa tämänhetkisten saavutusten olevan vain alkua Onni Tommilalle. Vain 15-vuotias suomalaisnäyttelijä on herättänyt kiinnostusta maailmalla uusimman elokuvansa Big Game myötä. Elokuva on saanut melko paljon huomiota Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.

Tommilan setä on Big Gamen ohjaaja-käsikirjoittaja Jalmari Helander. Kaksikko on jo aiemmin tehnyt yhdessä elokuvan Rare Exports (2010). Tommila kertoo Helanderin tietäneen jo kauan ennen häntä, että hän tulisi olemaan mukana uudessa elokuvassa. Käsikirjoitusta valmistellessa Helanderilla oli nimenomaan Tommila mielessä nuoren pojan rooliin. Big Game on toimintatrilleri, joka kertoo teinipojasta, jonka telttailureissu muuttuukin presidentin (Samuel L. Jackson) pelastusoperaatioksi.

Tommila pääsi näyttelemään itse Samuel L. Jacksonin kanssa, mikä teki upeasta elokuvakokemuksesta entistä epätodellisemman. Ennen kuin Tommila tapasi Jacksonin häntä jännitti, mutta kuvausten myötä he ystävystyivät. Tommila nautti Jacksonin kanssa näyttelemisestä ja erityisesti heidän yhteisestä kohtauksestaan leirinuotion äärellä.

Päästäkseen mukaan elokuvaan Tommilan piti saada rehtorin lupa. Silloin kun hän ei opetellut vuorosanojaan, hän teki koulutehtäviä. Voi ajatella onnistuneensa, jos on tehnyt sekä opettajat, ohjaajan että Jacksonin onnelliseksi!

Lähde: Teen Vogue

(Episodi/RK)

Lisää luettavaa