20 vuotta My So-Called Lifen jälkeen: Missä teinisarjan tähdet ovat nyt?

30.7.2015 17:59

90-luvulla lukuisten teinityttöjen huoneiden seiniä koristivat kuvat Jordan Catalanosta, söpöstä My So-Called Life -televisiosarjan hurmurista. Suomeksi Niin sanottu elämäni -nimellä kutsutun sarjan tuottaminen lopetettiin 19 jakson jälkeen huonojen katsojalukujen vuoksi, mutta sarjalla oli kuitenkin innokas fanijoukko, joka koki samaistuvansa teinityttö Angelan elämään.

Lue alta, mitä My So-Called Lifen näyttelijöille kuuluu 20 vuotta sarjan loppumisen jälkeen.

Rickie (Wilson Cruz)

rickie

Angelan homoystävää esittänyt Cruz on jatkanut näyttelemistä muun muassa televisiosarjoissa Greyn Anatomia, The Perfect Pitch ja West Wing sekä Jätä se! -elokuvassa. Merkittäviä rooleja hänen ansioluettelostaan ei kuitenkaan löydy.

Cruz on tehnyt aktiivisesti vapaaehtoistyötä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tukemiseksi.

 

Angela Chase (Claire Danes)

angela-chase

Sarjan päähenkilöä Angelaa esittäneellä Danesilla on mennyt hyvin My So-Called Lifen loppumisenkin jälkeen. Hänet on nähty esimerkiksi elokuvissa William Shakespearen Romeo ja Julia, Tunnit, Terminator 3 ja Tähtisumua. Monet tietävät naisen myös suositusta Homeland-sarjasta, jonka Danes on myös tuottanut.

 

Brian Krakow (Devon Gummersall)

brian

Angelan nörttinaapuri Brianina esiintymisen jälkeen Gummersall on vaihtanut kameran toiselle puolelle. Mies on toiminut niin kameramiehenä, editoijana, ohjaajana kuin käsikirjoittajanakin.

 

Rayanne Graff (A. J. Langer)

ryanne

Angelan villiä koulukaveria esittäneen Langerin ura hiipui naisen mennessä naimisiin englantilaisen lordin kanssa. Vuonna 2012 hän teki lyhyen roolisuorituksen Rakkauden anatomia -sarjassa, mutta palasi pian takaisin asumaan Devonshiren linnaan miehensä ja kahden lapsensa luo.

 

Jordan Catalano (Jared Leto)

jordan

Jared Leto on luultavasti ysärisarjan näyttelijöistä parhaiten menestynyt. Oscar-palkittu näyttelijä on nähty muun muassa Fight Clubissa, American Psychossa, Dallas Buyers Clubissa ja pian hänet nähdään myös Jokerina Suicide Squadissa.

Näyttelemisen lisäksi Leto on kärkimies 30 Seconds to Marsissa. Rockbändi on voittanut lukuisia palkintoja ja myynyt yli 15 miljoona albumia.

 

Sharon Cherski (Devon Odessa)

sharon

Angelan entistä parasta ystävää esittänyt Odessa on tehnyt sarjan jälkeen vain pieniä rooleja. Hän esimerkiksi näytteli Wilson Cruzin kanssa Noah’s Arc -televisiosarjassa ja A.J. Langerin kanssa Rakkauden anatomiassa.

 

Danielle Chase (Lisa Wilhoit)

danielle

Angelan pikkusiskon roolissa ollut Chase löysi sarjan jälkeen kutsumuksensa ääninäyttelijänä. Hänen äänensä on kuultu monissa piirretyissä ja radiomainoksissa. Wilhoit on kenties tunnetuin Family Guyn Donnie D’amico -hahmon äänenä.

Täältä pääset katsomaan, miltä näyttelijät näyttävät tänä päivänä.

Lähde: Mirror
(Episodi/SK)

Lisää luettavaa