”He oikein yrittävät saada minut kuseen” – Tarantino raivoissaan Disneyn ”ilkeille” toimille

17.12.2015 14:26

Star Wars: The Force Awakensin syöksyessä jokaisen maan jokaikiseen teatteriin, jäävät monet muut elokuvat ja näiden tekijät auttamatta Disney-jätin varjoon. Yksi näistä on vihastunut Quentin Tarantino.

The Hateful Eight -elokuvansa pian teattereihin tuova Tarantino on Howard Sternin haastattelussa sanonut Disneyn olevan ”kostonhimoinen” toimissaan häntä vastaan.

Tarantinon mukaan Los Angelesissa sijaitsevalla Arclight Cinemas Cinerama Dome -elokuvateatterilla oli sopimus alkaa esittää The Hateful Eight -elokuvaa saleissaan joulupyhien aikaan. Disney kuitenkin tuli väliin ja uhkasi vetää The Force Awakensin pois teatterin ohjelmistosta, mikäli nämä pitävät kiinni sopimuksestaan The Hateful Eightin suhteen.

Ohjaaja on hyvin pillastunut siitä, että Disney käytännössä pakottaa teatteria lykkäämään The Hateful Eightin esittämistä.

”Se oli todella huono uutinen ja se sai minut todella vi**n vihaiseksi. He oikein yrittävät saada minut kuseen. Se on kostonhimoista, se on ilkeää ja se on kiristystä. Tein paljon rahaa Disney-yhtiölle”,  aikoinaan Disney-pajan omistaman Miramaxin kautta elokuviaan tehnyt Tarantino tilittää.

Tarantino tähdentää, ettei hänellä ole mitään The Force Awakensin ohjannutta J.J. Abramsia kohtaan, vaan kaksikko on edelleen hyvissä väleissä.

Disneyn edustajat eivät ole kommentoineet asiaa.

Lähde: Deadline

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa