Sean Penn Leonardo DiCaprion uudesta elokuvasta: ”Se on mestariteos”

Alejandro González Iñárritun 21 grammaa -elokuvassa näytellyt, ja alun perin The Revenant -elokuvan pahiksen rooliin kaavailtu Sean Penn, on nähnyt ohjaajan uusimman, eikä säästele ylistäviä sanoja.

”Näin The Revenantin Alejandron ja muutaman muun kanssa. Sain suuren edun nähdä sen ennen kuin mitään oli tiedossa, ennen kriitikkoja ja trendien luojia. Se on mestariteos. En ole saanut sellaista elokuvataidetta eteenpäin vievää kokemusta sitten Ilmestyskirja. Nytin”, Penn laukoo.

Penn hehkuttaa vaativan pääroolin sisäistänyttä Leonardi DiCapriota sekä pahis John Fitzgeraldin tamineissa esiintyvää Tom Hardya, mutta ennen kaikkea antaa kunnian elokuvan ohjaajalle.

”Vaatii uskomattoman määrän luonteen vahvuutta saadakseen rahoittajat varmoiksi. Vaatii epätavallisen selkeää visiota ollakseen varma, että tietää, mitä tekee ja pystyy tekemään sen runollisesti. Sitä elokuvan tekemisen pitäisi olla. Olemme tottuneet kopioimaan elokuvan tekemistä sen sijaan, että tekisimme sitä.”

”Asetan Alejandron mestarimaalarien tasolle. Tekniikka on ottanut askeleita eteenpäin ja ihmiset ovat tehneet uskomatonta työtä. Mutta en ole ikinä nähnyt mitään, minkä premissi on naturalismi, realismi sen visuaalisuudesta puhuttaessa, joka olisi yhtä runollinen käyttäen uusinta teknologiaa”, Penn hehkuttaa.

The Revenant saa Suomen ensi-iltansa 29.1.2016.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut