Näyttelijä viime vuoden karmeimmasta flopista: ”Elokuva on kamala… Vihasin sen tekemistä”

22.12.2015 14:18

Useissa Quentin Tarantinon elokuvissa esiintynyt Tim Roth on Redditin haastattelussa myöntänyt tehneensä parjatun ja karmeasti flopanneen FIFA-elokuvan, United Passionsin, vain ja ainoastaan maksaakseen lastensa koulutuksen.

FIFA:n skandaalien keskipisteessä pyörivää Sepp Blatteria (jonka tekele ilmeisesti esittää lähestulkoon sankarina) näyttelevä Roth ei ole nähnyt koko elokuvaa, mutta uskoo sen olevan täysin kelvoton.

”Elokuva on kamala… Vihasin sen tekemistä, se oli väärä elokuva oikeista syistä. Minulla oli kaksi lasta yliopistossa, joten piti tehdä päätös, joka saattoi olla huonosti arvioitu, mutta kun sen on tehnyt, niin siitä täytyy pitää kiinni. On vaikea olla jossain, jota ei halua tehdä, mutta olen iloinen, että tein sen perheeni puolesta”, Roth sanoo.

Elokuva jättää täysin käsittelemättä FIFA:n korruptiosyytökset ja lukuisat ongelmat, joita se on kohdannut. 607 dollaria Yhdysvalloissa tienannut elokuva ei ollut aivan sellainen kuin Roth alun perin ajatteli.

”Luulin aluksi elokuvan käsittelevän paljon enemmän tämän tyypin korruptoitumista… En tiedä, kaatuuko hän koskaan, hän on tuntunut selvinneen kaikesta, mitä hänen päälleen on heitetty. Näyttäisi siltä, ettei häneen pääse käsiksi, koska niin moni iso yhtiö seisoo hänen takanaan”, Roth sanoo Blatterista.

Matt Damon ja Ben Affleck kehittävät parhaillaan elokuvaa, joka käsittelee FIFA-skandaalia kaunistelematta. Elokuvan ohjaa Gavin O’Connor ja käsikirjoittaa Anthony Tambakis. Kaksikko on aiemmin tehnyt yhdessä elokuvan Warrior.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa