Voiko tämä olla totta? Mel Brooksin klassikkoparodian jatko-osan julisteita on ilmestynyt NYC:in metroon!

4.3.2016 14:59

Legendaarinen Mel Brooks on jo haastattelussakin sanonut, että haluaa todella tehdä jatkoa Star Wars -parodialleen Avaruusboltsit. Episodikin uutisoi tästä vähän aikaa sitten.

Nyt kuitenkin julisteita on ilmestynyt New Yorkin metrotunneliin. Julisteen voi nähdä MovieWebin sivuilta, täältä. Julisteessa nähdään ensimmäisen osan Dark Helmetin kypärä sulaneena ja vaurioituneena. Nimeksi on ilmoitettu Spaceballs: The Search for More Money. Siitä Brooks vitsailikin jo 1980-luvulla.

”Jos tekisin elokuvan joka tulee ulos hieman sen jälkeen kun Star Wars julkaistu – ehkä muutamia kuukausia myöhemmin – saisin ison viikonlopun, ymmärrättekö? Siitäkin huolimatta, että elokuva menisi p**seelleen enkä saisi rahoja takaisin… Mutta se ensimmäinen viikonloppu, odotus Avaruusboltsit 2 -leffan näkemisestä.”

Julisteet saattavat tosin olla myös fanien tekemiä, minkäänlaista varmistuta ei ole tullut. Kesäkuussa 90 vuotta täyttävä Brooks ei ole ohjannut kokopitkää elokuvaa sitten vuoden 1995 Dracula – Verevä vainaja jälkeen. Muihin Brooksin klassikoihin lukeutuu Villiä hurjempi länsi, The Producers – Kevät koittaa Hitlerille, sekä Nuori Frankenstein.

Kuva elokuvasta Avaruusboltsit

(Episodi/JR)

Lisää luettavaa