7 erikoista faktaa Keanu Reevesistä – huijattiin törkeästi tekemään The Watcher -elokuva

Ja miksi Alice Cooper kävi kylässä?

21.11.2019 03:03

1. Keanu Reevesin isä on puoleksi havaijilainen ja puoleksi kiinalainen. Hänen äitinsä puolestaan on kotoisin Englannista. Syntyperä ei estänyt häntä kiinnostumasta jääkiekosta ja pelaamaan sitä – kasvoihan hän Torontossa. Hän päätyi jopa apuvalmentajaksi. Hän kuitenkin uskoi tulevaisuutensa olevan näyttelijänä. Reeves näytteli myöhemmin lätkäleffa Youngbloodissa (1986).

2. Alice Cooperilla oli tapana käydä hänen vanhempiensa luona. Tämä johtui siitä, että hänen äitinsä oli pukusuunnittelija, joka oli suunnitellut Cooperille halloween-asuja. Reeves kertoi aikoinaan Cooperin tuoneen taloon mukanaan kodinhoitajan kiusaksi teko-oksennusta ja koiran kakkaa.

3. Reevesin etunimeä pidettiin aikoinaan Hollywoodissa liian eksoottisena. Hän käyttikin jonkin aikaa eri nimiä, kuten K.C. Reeves, Chuck Spadina ja Page Templeton III. Hän kuitenkin päätyi lopulta käyttämään omaa nimeään.

4. Tähti saattoi vahingossa mennä naimisiin Winona Ryderin kanssa. Vuoden 1992 Dracula-elokuvassa Reevesillä ja Ryderilla oli hääkohtaus kirkossa. Seremonian puolestaan suoritti alusta loppuun aito pappi.

5. On tinkinyt omasta palkastaan uransa aikana ainakin kahdessa elokuvassa – Paholaisen asianajassa (1997) sekä Replacements – korvikkeet (2000). Reeves tinki palkkiostaan, jotta sai ensimmäiseen leffaan mukaan Al Pacinon ja toiseen Gene Hackmanin.

6. Reeves uskoo joutuneensa syrjityksi Hollywoodissa Fox-studion taholta kokonaista 10 vuoden ajaksi. Tämä johtuu tähden mielestä siitä, että hän kieltäytyi näyttelemästä vuoden 1997 elokuvassa Speed 2 – vaara iskee vesillä (1997).

7. Tähden mukaan hänet huijattiin näyttelemään elokuvassa The Watcher (2000). Hänen todennäköisesti entinen ystävänsä väärensi Reevesin allekirjoituksen sopimukseen. Yritys todistaa allekirjoitus väärennökseksi osoittautui niin vaikeaksi, että Reeves päätti vain tehdä kyseisen leffan.

Lähde: Mental Floss

Lisää luettavaa