90-luvun suosituimmat laulavat nunnat tulevat takaisin reboot/remake/jatko-osassa

Koska Universalin Pitch Perfect -elokuvat ovat havaittu suosituiksi, on Disney kaivanut arkistojaan ja älynnyt, että hehän tekivät samaa jo 90-luvulla!

Niinpä Disneyn yksi 90-luvun suosituimmista komedioista, Nunnia ja konnia, tulee takaisin. Kyseessä on uusi osa, joka saattaa nykyään tarkoittaa remakea, reboottia tai ihan oikeaa jatko-osaa, mikäli alkuperäisten elokuvien tähti Whoopi Goldberg saadaan mukaan.

Elokuvan käsikirjoittavat mm. Legally Blonde, The House Bunny, She’s the Man ja 10 Things I Hate About You -elokuvat kirjoittaneet Kirsten Smith ja Karen McCullah. Tuottajana toimii Allison Shearmur, joka yli 460 miljoonaa euroa maailmanlaajuisesti tuottaneen Cinderellan tuottaneena luultavasti tietää, mitä yleisö haluaa.

Alkuperäinen Nunnia ja konnia kertoo Goldbergin esittämästä laulajasta, joka jouduttuaan mafiapomon tappolistalle, laitetaan poliisien toimesta piiloon nunnaluostariin. Luostarissa laulaja pistää taitonsa hyötykäyttöön laittamalla nunnien kuoron uusiksi hulvattomalla tavalla.

Nunnia ja konnia sai myös jatko-osan, joka oli periaatteessa sama elokuva kuin pari vuotta myöhemmin ensi-iltansa saanut Levottomat sielut, mutta sisälsi vain enemmän laulua ja hulvattomuuksia.

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut