Katsojat ovat puhuneet: Adam Sandlerin haukuttu elokuva rikkoo ennätyksiä

Adam Sandleria ei ilmeisesti kriitikoiden haukut paljon hetkauta. Ja miksi hetkauttaisi, kun toimittajien lyttäämät elokuvat saavat joka tapauksessa valtavasti katsojia – joitain poikkeuksia, kuten flopannutta Pixelsiä lukuun ottamatta.

Nyt Netflixin sisältövastaava Ted Sarandos on ilmoittanut, että Sandlerin ja striimauspalvelun ensimmäinen yhteistyö, The Ridiculous 6, on tehnyt ennätyksellisen avauksen ensimmäisenä kuukautenaan.

Rasismikohunkin keskelle joutunut elokuva ei kriitikoiden haukuista huolimatta ole kokenut katsojakatoa, vaan päinvastoin.

The Ridiculous 6 on ollut Netflixin katsotuin elokuva koskaan ensimmäisenä 30 päivänä. Se on myös ollut numero yksi jokaisella alueella, jolla toimimme, ja monissa niistä se on yhä ykkösenä”, Sarandos sanoo Las Vegasissa järjestetyillä elektroniikkamessuilla.

Voimme siis uskoa, että Netflixin ja Sandlerin neljän elokuvan diili lämmittää molempien osapuolien sydämiä: Sandler saa tehdä, mitä haluaa ja Netflix kerää kehuttavia katsojalukuja ympäri maailman.

Lähde: The Guardian

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut