Ahdistavan uusnatsikauhuleffan ohjaaja uudesta Netflix-elokuvastaan: ruumiita luvassa

Alaskassa piilee synkkiä salaisuuksia.

Kehutuista Blue Ruin ja Green Room -elokuvistaan tunnettu Jeremy Saulnier vie katsojan seuraavaksi Alaskan armottomiin maisemiin elokuvassa Hold the Dark.

William Giraldin samannimiseen romaaniin perustuva elokuva kertoo Jeffrey Wrightin (Westworld) esittämästä susiasiantuntijasta, joka lähetetään alaskalaiseen Keelutin kylään tutkimaan kolmen kadonneen lapsen tapausta. Lasten uskotaan joutuneen susien hampaisiin, mutta taustalla saattaa piillä myös jotain vielä synkempää.

Empiren haastattelema Saulnier lupailee Netflixiin 28.9. saapuvan elokuvan sisältävän enemmän ruumiita kuin yksikään miehen aiemmista elokuvista – mikä ainakin väkivaltaisen Green Roomin nähneille merkinnee jotain. Ruumiskasojen lisäksi Saulnier teki monia asioita myös ensimmäistä kertaa.

”Siinä on ensimmäinen sotakohtaukseni, ensimmäinen ilmasta käsin kuvattu kohtaukseni, ja se oli ensimmäinen kerta, kun työskentelin eläinten kanssa. Joten siinä mielessä se oli valtava haaste”, Saulnier kertoo.

Macon Blairin (I Don’t Feel at Home in This World Anymore) käsikirjoittamassa elokuvassa nähdään Wrightin lisäksi mm. Alexander Skarsgård ja Riley Keough. Empire on julkaissut elokuvasta myös kuvan, jonka voit tsekata täältä.

Aiheeseen liittyvät jutut