Aidan Turner näkee sosiaalisen median aiheuttavan vaikeuksia – uskoo näyttelijöiden hyötyvän ”mysteeristä”

Tähdellä on parhaillaan pesti Twitteristä ammentavassa näytelmässä.

31.1.2023 17:33

TV-sarja Poldarkista tuttu irlantilainen näyttelijä Aidan Turner ei ole sosiaalisen median ylin ystävä. Hän katsoo siinä olevan sen verran negatiivisia puolia, ettei hän ole siellä mukana lainkaan.

Turner muun muassa näkee somen tekevän elämästä ”hieman vaikeampaa”. Hän myös uskoo, että näyttelijöille on hyötyä ”mysteerisyydestä”.

– Minulla ei ole sosiaalista mediaa, en käytä Twitteriä, Turner tuumi.

– Jos olet hyvin paljon esillä, ja kaikki tietävät tarkkoja yksityiskohtia yksityiselämästäsi, asiat vain muuttuvat hieman vaikeammaksi. Mysteerisyyden aura voi olla hyvä asia näyttelijöille, Turner näkee.

Turner on tuttu myös Hobitti-elokuvien Kilinä. Häntä on myös povattu uudeksi James Bondiksi – monien muiden näyttelijöiden tapaan.

Turner tekee parhaillaan töitä Doctor Whossa ja The Sandmanissa näytelleen Jenna Colemanin kanssa. Heillä on pesti näytelmässä Lemons Lemons Lemons Lemons Lemons, jota esitetään Lontoon West Endissä.

Jenna Coleman Netflix-sarjassa The Sandman.

Näytelmässä kerrotaan laista, joka asettaa kansalaisille 140 sanan rajan per päivä. Idea lienee kummunnut Twitterin merkkirajasta.

Lue myös: Oletko jo unohtanut Rooman sheriffi -sarjan kauniin punapään Lauren Hollyn, 59 – tältä hän näyttää nykyään (kuvat) – Episodi.fi

Lähde: Sky News

Lisää luettavaa