Oletko jo unohtanut Rooman sheriffi -sarjan kauniin punapään Lauren Hollyn, 59 – tältä hän näyttää nykyään (kuvat)

Ei enää ihan niin tunnettu tähti kuin aikoinaan.

31.1.2023 04:30

Vuosina 1992 – 1996 tuotetusta Rooman sheriffistä tähteyteen ponnahtanut Lauren Holly näytteli sarjassa univormupukuista poliisia. Hän on jatkanut sarjan jälkeen uraansa ja paiskinut töitä useiden eri elokuvien ja sarjojen parissa, vaikkakaan hän ei patsastelekaan enää ihan kirkkaimmissa parrasvaloissa.

Rooman sheriffi -sarjan jälkeen hänet nähtiin muun muassa Nuija ja tosinuija -komediaklassikossa. Elokuvalla oli iso merkitys Hollylle, sillä hän ja Jim Carrey menivät naimisiin tutustuttuaan kuvauksissa vuonna 1996, tosin he tapasivat ensimmäisen kerran jo Ace Venturan koekuvauksissa. Avioliitto ei harmillisesti kestänyt kuin seuraavaan vuoteen. Holly on ollut naimisissa kolme kertaa.

59-vuotias tähti on nykyisin kolmen adoptiopojan äiti, jotka hän otti hoivaansa viimeisimmän aviomiehensä Francis Grecon kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2014, ja nykyisin Holly ei ole naimisissa. Hän asuu Oakvillessä, Kanadan Ontariossa lastensa kanssa.

Seuraavaksi häneltä on huhutusti tulossa draama nimeltään The Juggler. Sen tarinassa masentunut sarjakuvataiteilija Toby on lopettanut yliopiston hoitaakseen sairasta äitiään Idaa. Hänen oloaan piristää naapuriin muuttanut Celia.

Alla Hollyn muutaman vuoden vanha haastattelu sekä hänen jakamiaan Instagram-potretteja.

Lue myös: Austin Powers -elokuvan kaunis Heather Graham ei vanhene lainkaan! Tältä 53-vuotias synttärisankari näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa