Austin Powers -elokuvan kaunis Heather Graham ei vanhene lainkaan! Tältä 53-vuotias synttärisankari näyttää nyt

Tv-sarjoja ja elokuvia pukkaa.

29.1.2023 05:30

Austin Powers – agentti joka tuuppasi minua -elokuvassa aikoinaan Felicity Shagwell -nimistä hahmoa näytellyt Heather Graham täyttää tänään 53 vuotta. Ikinuorella tähdellä on parhaillaan kuusi tulevaa projektia listattuna IMDb:ssä.

Graham muutti lukion jälkeen Los Angelesiin ja sai pieniä rooleja elokuvissa. Ura ei kuitenkaan lähtenyt nopeasti nousuun, joten hän meni opiskelemaan näyttelijätyötä.

Hollywood-tähti James Woods näki hänet koulussa ja järjesti tälle roolin Keskiyön puhallus (1992) -elokuvassa. Sen jälkeen hän jätti lopulta koulun kesken, ja keskittyi täysin uraansa näyttelijänä. Hän on toiminut myös mallina.

Graham on nähty uransa aikana useissa tv-sarjoissa, ja hän tekee edelleen täysillä elokuvia. Häneltä on tulossa lähitulevaisuudessa ainakin kuusi elokuvaa. Yksi niistä on hänen itsensä ohjaama ja käsikirjoittama draama nimeltään Chosen Family,  joka kertoo Grahamin näyttelemästä joogaopettajasta Annista.

Tarinassa Ann yrittää löytää sisäisen rauhan huolimatta hänen vaikeasta perheestään ja surkeasta deittielämästään. Hänen suuri virheensä on sanoa aina kyllä, sekä myös pyrkimys auttaa jokaista ongelmissa.

Toinen mielenkiintoiselta vaikuttava elokuva lienee On a Wing and a Prayer, jossa näyttelee myös Dennis Quaid. Leffassa pilotti kuolee yllättäen, joten matkustajan täytyy laskeutua koneella turvallisesti. Kaiken lisäksi hänen koko perheensä on mukana matkassa.

Grahamilla on tili Instagramissa. Alla hänen jakamiaan kuvia.

Lue myös: Kaunis Beverly Hills 90210 -tähti Tiffani Thiessen täytti 49 – tältä ikinuori nainen näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia