Malli-näyttelijä Nina Dobrev täytti 34 vuotta – tältä tulevan Renny Harlin -leffan tähti näyttää nyt

Suomalaisia kiinnostava elokuva tulossa vuonna 2023.

9.1.2023 05:30

Tänään 34 vuotta täyttävä bulgarialais-kanadalainen malli ja näyttelijä Nina Dobrev tunnetaan parhaiten pestistään yliluonnollisessa draamasarjassa Vampyyripäiväkirjat (2009–2015). Se oli suosittu sarja Suomessakin.

Dobrev piti luovasta alasta jo pienenä, sillä hän harrasti tanssia, teatteria, musiikkia, taidetta ja näyttelemistä. Bulgarian Sofiassa syntynyt ja Kanadan Torontossa varttunut Dobrev löysi tiensä ammattinäyttelijäksi mallintöiden kautta saamistaan tv-mainoksista, joiden jälkeen hän sai pieniä rooleja elokuvissa.

Läpimurtoroolinsa hän teki Mia Jonesina draamasarjassa Degrassi: The Next Generation (2006–2009). Hän keräsi lisää mainetta roolillaan Vampyyripäiväkirjat-sarjassa, ja hän on näytellyt sen jälkeen useissa elokuvissa. Yksi näistä elokuvista on mainio draama Elämäni seinäruusuna (2014). Lisäksi voisi mainita komediat Let’s Be Cops (2014) ja The Final Girls (2014) sekä vuoden 2017 tieteisdraama Flatliners.

Hänet nähtiin myös Vin Dieselin elokuvassa XXX: Return of Xander Cage (2017). Viimeisin iso rooli tv-sarjojen puolella hänellä oli sitcomissa Fam (2019), mutta sarja lopetettiin nopeasti.

Dobrevin intohimoihin kuuluvat matkustelu, lentopallo, jalkapallo, kiipeily, vesilautailu, lumilautailu ja ratsastus. Eniten hän kuitenkin pitää näyttelemisestä.

Dobrev ei lepää laakereillaan, sillä hänellä on parhaillaan listattuna peräti viisi eri projektia IMDb:ssä. Niistä ainakin suomalaisittain mielenkiintoisin on tänä vuonna julkaistava elokuva The Bricklayer.

Renny Harlinin ohjaamassa elokuvassa tiedustelupalvelu CIA joutuu kiristyksen kohteeksi. Tuntematon taho murhaa ulkomaisia toimittajia, ja saa näyttämään väkivallan CIA:n operaatioilta.

Dobrevilla on Instagram-tili, ja hän jakaa siellä kuviaan fanien ihmeteltäväksi. Voit tiirailla otokset alta.

Lue myös: Lue myös: Mad Men -kaunotar January Jones täytti 45 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Wikipedia

Lisää luettavaa