Mad Men -kaunotar January Jones täytti 45 vuotta – tältä hän näyttää nyt

Tulevassa elokuvassa on Jonesin seurana nimekkäitä tähtiä.

5.1.2023 05:30

Tänään 45 vuotta täyttävä Hollywood-näyttelijä January Jones tunnetaan muun muassa supersuositusta Mad Men (2007) -tv-sarjasta. On hänet toki nähty lisäksi myös esimerkiksi elokuvissa Unknown (2011) ja X-Men: First Class (2011).

Jonesin etniset juuret ovat monipuoliset. Hänestä löytyy niin tsekkiläistä, tanskalaista, englantilaista, walesilaista kuin saksalaistakin verta. Hänen äitinsä oli esimies urheiluliikkeessä ja isä fitness-ohjaaja.

High schoolista valmistumisensa jälkeen hän muutti New Yorkiin ja sai mallin töitä. Tekemiensä TV-mainosten kautta hän pääsi muutamien tv-sarjojen pilottijaksoihin, ja lopulta myös näyttelemään sarjoissa. Valkokangasdebyytti Jonesilla oli Kohtalokas laukaus (1999) -elokuvassa.

Tällä hetkellä hänellä on listattuna kaksi tulevaa projektia IMDb:ssä. God Is a Bullet on Nick Cassavetesin ohjaama ja käsikirjoittama rikostrilleri, jonka näyttelijöinä toimivat Jonesin lisäksi Jamie Foxx, Nikolaj Coster-Waldau, Maika Monroe ja Andrew Dice Clay. Elokuva perustuu Boston Teranin samannimiseen romaaniin.

Etsivä Bob Hightower löytää tarinassa ex-vaimonsa murhattuna, ja saatanallinen kultti on siepannut hänen tyttärensä. Hightower turhautuu poliisin tutkimuksiin ja eroaa. Hän päättää soluttautua kulttiin omin päin selvittääkseen tapauksen.

The Helpers vie puolestaan yliluonnollisiin kuvioihin. Elokuvan tarinassa Nathan Whiten luona vierailee joka ilta tumma hahmo. Se näyttää hänelle näyn, jossa White on halvaantuneena rannalla, ja pitkä mies sieppaa hänet äidin huomion herpaantuessa.

Jones jakaa kuviaan Instagramissa. Voit tutustua potretteihin alta.

Lue myös: Onnea Demi Moore! Tältä bikinikuntoinen tähti näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: IMDb, IMDb, IMDb

Lisää luettavaa