Ei hätiä mitiä – 007-elokuvia katsellaan ainakin vuoteen 2037 saakka

Idris Elba väitetysti neuvotteli pitkään roolista.

23.8.2022 05:30

Ihmiskunta on saanut tiirailla James Bond -elokuvia jo vuodesta 1962 lähtien. Viime aikoina uutisoitujen tietojen perusteella James Bond -elokuvasarjan tulevaisuus on turvattu vielä pitkäksi aikaa.

Warner Bros on tehnyt Bond-elokuvien tuotannosta sopimuksen, joka kestää vuoteen 2037 saakka. Vuoteen 2037 mennessä ehditään luultavasti nähdä parikin uutta Bond-näyttelijää.

Daniel Craigin Bond sen sijaan on tehtävänsä täyttänyt, eikä häntä enää nähdä uusissa 007-elokuvissa. Craig lienee tyytyväinen lopetukseensa, sillä olihan näyttämöltä poistuminen No Time to Dien lopussa varsin näyttävää sorttia.

Vielä ei ole tiedossa, kuka on uusi James Bond. Yksi sinnikkäästi spekulaatioissa pyörinyt näyttelijä on ollut Idris Elba, mutta hänestä ei mitä ilmeisimmin ole tulossa uutta 007-agenttia, vaikka huhujen perusteella Barbara Broccoli halusi hänet rooliin.

Väitetysti neuvottelut kuitenkin kestivät niin kauan, että Elba on ajautui sitä kautta epävirallisesti mukaan uuden Bondin etsintään. Hän on tiettävästi ainakin ehdottanut tekijöille näyttelijöitä rooliin.

Metro-julkaisu kertoo, että näyttelijäspekulaatioissa on uutena nimenä mukana Netflix-sarja Bridgertonin Rege-Jean Page.

Lue myös: Muistatko Pelastakaa sotamies Ryanin aran Uphamin? Tältä 52-vuotias tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Metro, Metro

Lisää luettavaa