Muistatko Roswell-sarjan kaunottaren Shiri Applebyn, 43? Tältä hän näyttää nyt

Uusia uranäkymiä rakentava tähti on nähty myös Roswellin uudelleenlämmittelyssä.

29.9.2022 05:34

Shiri Appleby muistetaan vuonna 1999-2002 tehdystä tv-sarjasta Roswell, jota katseltiin ahkerasti myös Suomessa. Siitä on tehty myös uudelleenlämmittely Roswell, New Mexico, jossa Appleby vieraili kolmessa jaksossa.

Roswellin jälkeen Appleby on näytellyt tasaiseen tahtiin niin tv-sarjoissa kuin elokuvissakin. Maininnan arvoinen elokuvarooli hänellä oli ainakin elokuvassa Charlie Wilsonin sota (2007), jonka päätähtenä oli Tom Hanks.

Näyttelijä on päätynyt urallaan yhä useammin kameran taakse, sillä hänellä on myös ohjaajan taitoja. Hän teki todellisen ohjaajadebyyttinsä UnREAL-sarjassa, johon hän ohjasi neljä jaksoa. Sen jälkeen hän on ohjannut useita tv-sarjojen jaksoja, viimeisimpänä kolme Grown-ish-sarjan jaksoa.

Vuosina 2015-2018 tehty UnREAL  on Applebyn viimeisin iso pesti näyttelemisen saralla. Tällä hetkellä hänellä ei ole listattuna tulevia projekteja IMDb:ssä.

Appleby on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan kuvia.

Lue myös: Muistatko Taisteluplaneetta Galactica -sarjan häikäisevän kaunottaren Tricia Helferin, 48? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa