Muistatko Muodon vuoksi -sarjan seksikkään blondin Kelly Carlsonin, 46? Tältä hän näyttää nyt

Ehkä hän tekee vielä paluun.

27.8.2022 05:55

Vuonna 2003-2010 tehtiin Suomessakin suosittua Muodon vuoksi -sarjaa. Se kertoi kauneusleikkausten maailmasta keskittyen kahden plastiikkakirurgin edesottamuksiin. Myös Kelly Carlsonilla oli sarjassa rooli.

Carlsonin näyttelijänura ei lähtenyt mitenkään erityiseen lentoon Muodon vuoksi -sarjan jälkeen. Hän on ollut mukana muutamissa projekteissa, mutta vuoden 2013 ja 2020 välissä hänellä ei ollut yhtään roolia. Täysin hanskoja naulaan hän ei vaikuta laittaneen, sillä hänellä oli pesti vuonna 2020 elokuvassa The Reason.

Enimmistä näyttelijäntöistä luopuminen on Carlsonin mukaan ollut hänen oma valintansa. Hän sanoi vuonna 2020 lähteneensä näyttelijäntöistä tukeakseen miehensä uraa laivastossa.

Yhdeksi käytännön syyksi hän mainitsi myös sen, ettei hän asu enää Los Angelesissa vaan San Diegossa. Hän jätti kuitenkin haastattelussa vielä oven auki paluulle.

Muodon vuoksi -sarjan voi katsoa HBO Maxista, ja sen IMDb-arvosana on 7,7. Alla Carlsonin jakamia Instagram-julkaisuja sekä sarjan traileri.

Lue myös: Huh huh! Muistatko vielä uhkean ruotsittaren Victoria Silvstedtin, 46? Tähti riisui seksikkäisiin kuviin – Episodi.fi

Lähde: People

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa