Just Go With It

GENRE ENSI-ILTA 25. helmikuuta TÄHDET

Nuoren lääketieteen opiskelijan sydän särkyy juuri hänen häittensä alla. Vuosia myöhemmin Dannysta on tullut menestyvä plastiikkakirurgi, joka yhä kantaa mukanaan aikoinaan hankkimaansa vihkisormusta. Se ei ole jäänyt vaille käyttöä eikä ole vain muisto nöyryytyksestä. Kyyniseksi muuttunut Danny on nimittäin huomannut sormuksen voiman jatkuvassa yhden yön suhteiden metsästyksessä. Säälittävien painajaisavioliittotarinoiden hellyttämät naiset kun eivät aamun tullen yritäkään jatkaa yhteydenpitoa rengastettuun mieheen.

Dannyn oveluus osuu kuitenkin hänen omaan nilkkaansa, kun hän kohtaa unelmiensa naisen, huomattavasti itseään nuoremman Palmerin. Nuori ja idealistinen Palmer ei halua toiseksi naiseksi, joten Dannyn on äkkiä löydettävä itselleen valevaimo, josta voi ottaa eron.

Sellainen löytyy miehen omalta klinikalta, kun Danny pestaa rooliin avustajansa Katherinen. Valheiden suo on kuitenkin syvä, ja yllättäen Danny huomaa olevansa Havaijilla tyttöystävänsä, lastensa, vaimonsa ja tämän uuden heilan kanssa.

Just Go With It on hyvin Adam Sandlerin näköinen romanttinen komedia, jossa matalaotsaisuutta ihannoidaan ja koululaishuumorissa mennään sieltä missä aita on matalin. Jennifer Aniston tekee minkä taitaa parhaiten, eli muuntautuu homssuisesta Katherinesta glamour-kaunottareksi. Brooklyn Decker tekee parhaansa naiivina tyttöystävänä, joka haluaa toimia oikein, mutta on tissinkantotelineroolinsa vanki.

Jouni Vikman

Tähdet: ★★

Just Go With It – Traileri
Filmtrailer.com


Aiheeseen liittyvät elokuvat