Muistatko Buffy-sarjan blondin Emma Caulfieldin, 49? Tältä ikinuori tähti näyttää nyt

Caulfieldin erikoisimpia projekteja on satiiri Bandwagon.

18.8.2022 05:30

Emma Caulfield Ford tunnetaan erityisesti roolistaan ​​Anya Jenkinsinä televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja. Viimeisimpiä rooleja häneltä on Dottie Jones Disney Plus -sarjassa WandaVision. Elokuvarooleista voisi mainita leffat Darkness Falls (2003) ja Timer (2009).

Caulfieldin ensimmäinen merkittävä rooli oli Beverly Hills 90210 -sarjassa jo vuonna 1995. Hän oli mukana kolmekymmenen jakson ajan ennen kuin vaihtoi maisemaa vuonna 1996.

Vuonna 1998 Caulfield pääsi Buffy-sarjaan, jossa hänen piti alun perin esiintyä vain kahdessa jaksossa. Yleisö kuitenkin tykkäsi hahmosta, joten sarjan luoja Joss Whedon pestasi hänet päänäyttelijöiden joukkoon.

Caulfield sai ensimmäisen ison elokuvaroolinsa vuoden 2003 kauhuelokuvassa Darkness Falls. Merkittävää elokuvauraa hänelle ei kuitenkaan ole auennut.

Caulfieldin erikoisimpia projekteja on satiiri Bandwagon, jossa hän näytteli kuvitteellista versiota itsestään. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Caulfieldin läheinen ystävä ja näyttelijätoveri Karri Bowman.

Vuonna 2010 Caulfield julkaisi Bandwagonin YouTubeen sekä myöhemmin myös sarjamuotoisen jatko-osan. Useat Buffy-näyttelijät ja kuvausryhmän jäsenet ovat mukana elokuvassa.

Tähdellä ei ole tällä hetkellä merkittynä IMDb-palveluun uusia projekteja. Alla hänen jakamiaan Instagram-julkaisuja.

Lue myös: Muistatko 70’s Show -kaunotar Laura Preponin, 42? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa