Muistatko vielä Buffy-sarjan seksikkään Charisma Carpenterin, 52? Tältä hän näyttää nyt

Olisi voinut olla itse Buffy.

7.8.2022 05:30

Suositussa Buffy – vampyyrintappaja -sarjassa nähtiin muun muassa Sarah Michelle Gellar, Alyson Hannigan ja David Boreanaz. Mukana oli myös Charisma Carpenter, joka näytteli Cordelia Chasen roolin.

Vuonna 1997 käynnistyneen sarjan loi aikoinaan supersankarielokuvien ohjaajanakin tunnettu Joss Whedon. Sarja perustuu vuoden 1992 elokuvaan, jonka on myös kirjoittanut Whedon, vaikkakaan elokuvan tapahtumia ei pidetä kaanonina.

Carpenter oli mukana Buffyn jälkeen vielä spin off -sarjassa Angel. Näyttelijä nähtiin myös Baywatch, Siskoni on noita ja Veronica Mars -sarjoissa.

Erikoisena triviana mainittakooon, että Carpenterin karismaa tarkoittava etunimi on peräisin Avonin hajuvedestä. Hän alkoi käyttää Charisma-nimeään vasta 13-vuotiaana.

Carpenterin ura alkoi mainoksista vuonna 1992. Hänet nähtiin usein myös teatterin lavalla. Murtautuminen sarjoihin alkoi pienellä roolilla Baywatchissa vuonna 1994. Buffy-sarjaan hän koe-esiintyi päärooliin, mutta se meni lopulta Gellarille.

Merkittävää elokuvauraa Carpenterille ei ole auennut, vaikkakin hänet nähtiin vuoden 2010 -elokuvassa The Expendables sekä myös sen jatko-osassa. Viimeksi hänellä oli rooli tv-sarjassa Dynasty, kun hän osallistui yhden jakson tekemiseen. Lisäksi hän oli vuonna 2022 neljässä jaksossa sarjassa Going Home. Tulevia projekteja häneltä ei ole tällä hetkellä tulossa.

Carpenter jakaa elämästään kuvia Instagramissa. Voit katsoa julkaisuja alta.

Lue myös: Muistatko vielä Buffy-sarjan kauniin Alyson Hanniganin, 48? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa