Muistatko House-sarjan kauniin tohtorin Jennifer Morrisonin, 43? Tältä hän näyttää nyt

Näyttelijälle on tuttua niin leffojen kuin sarjojenkin tekeminen.

18.6.2022 05:30

Jennifer Morrison työskenteli nuorena mallina, ja päätyi Sports Illustrated -lehden kanteen koripallotähti Michael Jordanin kanssa jo 10 vuoden iässä. Morrison oli lapsena ja nuorena pääasiassa elokuvanäyttelijä, kunnes hän sai roolin Housesta.

Tv-sarja House ihastutti ja ihmetytti aikoinaan Suomessa, kun kuvaruutuihin ilmaantui persoonallinen ja elämäänsä kyllästynyt tohtori House. Kyseistä erikoista tohtoria näytteli Hugh Laurie, mutta sarjassa nähtiin vakiokasvona myös Morrison, joka näytteli tohtori Allison Cameronin roolin.

Morrison on ollut tv-sarjoissa ja elokuvissa paljon mukana Housen jälkeenkin. Hänet nähtiin muun muassa elokuvassa Star Trek (2009), jossa hän näytteli Winona Kirkia, James T. Kirkin äitiä. Morrisonilla oli pesti myös vuoden 2019 leffassa Bombshell – hiljaisuuden rikkojat, jossa näytteli monia supertähtiä kuten Charlize Theron ja Margot Robbie. Hän oli jonkin verran mukana myös huippusuositussa This is Us -sarjassa.

Heti Housen jälkeen Morrison teki fantasiaelementtejä sisältävän, hyvän vastaanoton saaneen sarjan Olipa kerran, jossa hän näytteli Emma Swanin roolin. Kyseisen sarja oli myös syynä siihen, miksi hän lähti Housesta. Olipa kerran -sarjan tarinassa nuori nainen, jolla on levoton menneisyys, päätyy pikkukaupunkiin Mainessa.

Seuraavaksi Morrisonilta on tulossa tv-elokuva Under the Bridge. Sen tarinassa lääkäriklinikka joutuu skandaalin ryöpytykseen. Kirurgin täytyy ottaa johto ja ottaa haltuunsa tilanne niin vastaanotolla kuin avioliitossaankin.

Morrisonilla on Instagram-tili. Alla hänen jakamiaan kuvia ja video.

Lähde: House Wiki

Lisää luettavaa