Muistatko Breaking Badin terhakan Betsy Brandtin, 49? Tältä hän näyttää nykyään

Monissa tv-sarjoissa ja elokuvissa mukana.

15.6.2022 05:30

Betsy Brandt tiedetään ehkä parhaiten huippuluokan rikossarjasta Breaking Bad, jossa hän näytteli Hankin vaimoa, röntgenissä työskennellyttä Maria Schraderia. Maria oli sarjassa mielenkiintoinen sivuhahmo, joka oli paljon sarjassa tekemisissä siskonsa Skyler Whiten kanssa.

Brandt on näytellyt Breaking Badin jälkeen useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, ja voi sanoa, että hän on ollut täystyöllistetty aina näihin päiviin saakka. Brandtin tuorein rooli on vasta julkaistussa romanttisessa komediassa The Valet (2022), joka on katsottavissa myös Disney Plussassa. Tulevassa The Grotto -elokuvassa hänellä on päärooli Alicena, joka löytää äskettäin kuolleen sulhasensa salaisen menneisyyden, kun hän perii osuuden unohdetusta yökerhosta Mojaven autiomaassa.

Tähti ei ole ponnistanut tyhjästä tv-sarjoihin ja elokuviin, sillä hänellä on taustaa näyttelemisen opiskelemisesta niin Skotlannin kuninkaallinen konservatoriossa, Harvardissa kuin Illinoisin yliopistossakin. Brandt on sanonut, että ”rakastan avajaisia ja pidän ensi-illoista. Mutta yksi suosikkiosistani näytelmän tekemisessä tai uuden näytelmän työstämisessä on harjoitukset”.

Brandtilla on Instagram-tili, jossa hän kertoo välillä elämästään. Alla Brandtin jakamia kuvia.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia