Muistatko Mad Menin lapsinäyttelijä Kiernan Shipkan, 22? Tältä aikuiseksi kasvanut kaunotar näyttää nyt

Tulossa elokuva Alexandra Daddarion kanssa.

8.6.2022 05:30

22-vuotias näyttelijä Kiernan Shipka tunnetaan ehkä parhaiten Sally Draperin roolista Suomessakin supersuositussa Mad Men (2007) -sarjassa. Shipka sai paljon kiitosta suorituksestaan ​mainosmaailmaan sijoittuvassa tarinassa, ja neljännellä kaudella hänestä tuli sarjan vakiokasvo. Shipka on nähty myös kehutussa minisarjassa Feud (2017), ja Netflixin Sabrina: Pimeällä puolella (2018) -kauhusarjassa hän on näytellyt Sabrina Spellmania.

Mad Men -sarjassa hän oli vielä lapsi, mutta hän on jatkanut näyttelemistä aikuisenakin. Häneltä on tulossa muun muassa kasvutarina Wildflower, jossa näyttelee myös Baywatch-tähti Alexandra DaddarioModernin perheen Julie Bowenin kanssa hän puolestaan tekee kauhukomedian Totally Killer. Siinä tarinassa äiti murhataan halloweenina, ja kapinallinen teini-ikäinen matkustaa ajassa taaksepäin vuoteen 1987, jossa hänen on pysäytettävä mahdollinen tappaja.

Sarjassa Swimming With Sharks hän näyttelee Diane Krugerin kanssa, ja vuoden 2019 elokuvassa The Silence hän työskenteli Stanley Tuccin kanssa. Jos kanssanäyttelijöistä voi päätellä mitään, Shipkalla on mahdollisuudet nousta isompiinkin parrasvaloihin.

Shipka on myös Instagramissa, jossa hän jakaa potretteja elämästään. Alla hänen jakamiaan kuvia.

Lue myös: Muistatko 70’s Show -kaunotar Laura Preponin, 42? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

 

Lisää luettavaa