Muistatko vielä Buffy-sarjan kauniin Alyson Hanniganin, 48? Tältä hän näyttää nykyään

Edelleen hyviä ystäviä Buffy-sarjan tyyppien kanssa.

12.6.2022 05:30

Alyson Hannigan muistetaan erityisesti sarjasta Buffy, vampyyrintappaja, jossa hän hauskuutti koomisilla kyvyillään. Hän on edelleen hyvä ystävä sarjan näyttelijöiden Sarah Michelle Gellarin ja Emma Caulfield Fordin kanssa. Hän on myös sarjan luojan Joss Whedonin lapsen kummi.

Myöhemmin hän on työskennellyt muun muassa American Pie -elokuvissa, sekä suositussa sarjassa Ensisilmäyksellä. Viime vuosina hänet on saattanut nähdä myös Penn & Teller: Naruta meitä -ohjelman juontajana.

Näyttelijäksi Hannigan hivuttautui koe-esiintymisten kautta. Hän kävi niissä aina vierailtuaan isänsä luona Santa Barbarassa. Muuten hän asusteli nuoruutensa äitinsä kanssa. Koulutukseltaan Hannigan on psykologi.

Triviana kerrottakoon vielä, että Hannigan pelasi teininä jalkapalloa. Hän kuitenkin lopetti loukkaantumisen vuoksi.

Seuraavana Hanniganilta on tulossa komedia Dodie & Cheryl Get Hitched, joka kertoo kahdesta pikkukaupungin lesbosta. He päättävät mennä naimisiin, mutta kaikki ei suju muitta mutkitta. Elokuvassa nähdään myös ainakin Mira Sorvino.

Alla Hanniganin jakamia Instagram-kuvia. Lue myös: Muistatko 70’s Show -kaunotar Laura Preponin, 42? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

 

Lisää luettavaa