Walking Deadin ihastuttava Lauren Cohan täytti 41 vuotta – tältä hän näyttää nyt

Seuraavaksi on tulossa seikkailullista toimintaa miekka ja kypärä -hengessä.

7.1.2023 05:45

Tänään 41 vuotta täyttävä näyttelijä Lauren Cohan tunnetaan parhaiten Maggien roolistaan zombieiden kuorruttamassa kauhusarjassa The Walking Dead. Sarja päättyi vastikään, ja Cohan oli yksi The Walking Deadin tärkeistä peruspilareista.

Cohanin matka The Walking Deadissa oli sikäli erikoinen, että hän jäi sarjasta välillä pois. Tähän oli syynä sopimuksen päättyminen ja jatkoneuvotteluiden epäonnistuminen. Kiistaa aiheutti ainakin palkka, joka ei ollut vastaavalla tasolla kuin sarjan miestähdillä. Näyttelijä kuitenkin palasi zombi-sarjaan myöhemmin takaisin.

Yhdysvaltain New Jerseyssä syntynyt Cohan muutti perheensä kanssa äitinsä kotimaahan Britannian Surreyhin, kun Cohan oli 13-vuotias. Cohan valmistui Winchesterin yliopistosta draaman ja englanninkielisen kirjallisuuden kandidaatiksi, ja sen jälkeen hän kiersi teatterin kanssa, jota hän oli myös mukana perustamassa yliopistoaikoinaan.

Cohanin elokuvadebyytti oli leffassa Casanova vuonna 2005, ja ensimmäinen tärkeä rooli tulevalle tähdelle tupsahti sarjasta Supernatural (2007–2008).

Muita mainitsemisen arvoisia rooleja ovat ainakin Rose yliluonnollisessa teinidraamassa The Vampire Diaries (2010–2012), Vivian toimintakomediassa Chuck (2011) ja Francesca toimintakomediassa Whiskey Cavalier (2019).

Hänet nähtiin myös psykologissa kauhutrillerissä The Boy (2016) ja toimintatrillerissä Mile 22 (2018). Vuonna 2016 hän näytteli Martha Waynea elokuvassa Batman v Superman: Dawn of Justice.

Seuraavaksi Cohan nähdään Aleksanteri Suuren nuoruudesta kertovassa seikkailullisessa toimintaelokuvassa Born to be Great. Aleksanterin roolissa nähdään Outlander-sarjan Sam Heughan.

Cohan on Instagramissa, jossa hän jakaa kuviaan somekansan ihmeteltäväksi. Voit vilaista potretit alta.

Lue myös: Mad Men -kaunotar January Jones täytti 45 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Zombi-sarjan näyttelijät Los Angeleissa, The Walking Dead Live: The Finale Event -tapahtumassa marraskuussa 2022. AOP

AOP

Lähde: ScreenRant, Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia