Kaunis Beverly Hills 90210 -tähti Tiffani Thiessen täytti 49 – tältä ikinuori nainen näyttää nyt

Haluaa edelleen näytellä, vaikka nyt onkin hiljaista.

23.1.2023 05:30

Saved by the Bell ja Beverly Hills 90210 -sarjoista tähdeksi noussut Tiffani Thiessen ei ole paljon muuttunut 90-luvulta. Hän täyttää tänään 49 vuotta.

Näyttelijäksi Thiessen päätyi jo 8-vuotiaana, kun hänen setänsä Roger Ernest ehdotti hänelle näyttelemistä ja mallina toimimista. Hän pääsikin pian ensimmäiseen tv-mainokseensa, ja myöhemmin tähti osallistui lukuisiin missikisoihin.

Suuren yleisön tietoisuuteen Thiessen nousi Saved by the Bell -sarjan Kelly Kapowskin roolillaan. Thiessen näytteli sarjassa suosittua cheerleaderia.

Beverly Hills 2010 -sarjan aikana hän asui useita vuosia kanssanäyttelijänsä Brian Austin Greenin kanssa. Lopulta hän jätti sarjan tavoitellakseen elokuvauraa – tämä ei kuitenkaan tehnyt hänestä suuren luokan Hollywood-tähteä.

Thiessen oli mukana Kovat kaulassa -sarjassa vuosina 2009-2014, Alexa & Katie -sarjassa vuosina 2018-2020 ja myös Saved by the Bell -sarjan uudelleenlämmittelyssä 2020-2021.

Thiessen on tehnyt päivätyönsä viime vuosina ainakin kokkikirjojen kirjoittamisen parissa sekä MTV:n Deliciousness-ohjelman tuottajana, ja hän on toiminut myös sen juontajana. Tällä hetkellä hänellä ei ole uusia projekteja listattuna IMDb:ssä, mutta Thiessen sanoi vuonna 2022 The Listille, että hän haluaa edelleen näytellä. Alla kuvia Thiessenin Instagramista.

Lue myös: Walking Deadin ihastuttava Lauren Cohan täytti 41 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, The List

Lisää luettavaa