Sisäpiirin lähde väittää: Aku Louhimiehen elokuvien kiistellyt kohtaukset kuvataan uudelleen – samalla ohjaaja muuttaa nimensä

Kohun keskelle joutuneen Aku Louhimiehen elokuvat saavat muutoskäsittelyn, jos sisäpiiristä tullut tieto pitää paikkansa.

1.4.2018 00:01

Kyseenalaisesta käytöksestään ja ohjausmetodeistaan julkisuutta saanut Louhimies on pyytänyt anteeksi tekojaan useita kertoja, mutta nyt on luvassa konkreettisempia tekoja, kertoo elokuva-alan sisäpiiriin kuuluva syväkurkku.

Louhimiehen elokuvien kuvauksissa on nöyryytetty useita naisnäyttelijöitä, ja asian hyvittääkseen ohjaaja on päättänyt kuvata sellaiset kohtaukset kokonaan uudelleen, nimettömänä pysyttelevä sisäpiiriläinen kertoo Episodille.

Ongelmana vain on, että kohtauksia, joita kuvatessa Louhimies on käyttäytynyt sopimattomasti, on todella paljon, eivätkä huonoa kohtelua kokeneet naisnäyttelijät enää halua työskennellä Louhimiehen kanssa.

Tämän takia lähteemme tietää kertoa, että naisnäyttelijöiden osiin on pestattu Louhimiehen vakionimet Eero Aho ja Mikko Kouki, jotka jakavat keskenään kaikki tarvittavat roolit. Projektin on tarkoitus alkaa Levottomien rakastelukohtauksilla.

Elokuvasäätiö ei ole luvannut hankkeelle tukea, joten sitä varten on kuulemma pyydetty verovaroja kulttuuriministeriön budjetista.

Syväkurkku tietää kertoa myös, että solidaarisuudesta naisten ja vähemmistöjen kokemaa sortoa kohtaan Louhimies on päättänyt muuttaa nimensä. Hänen uusi nimensä on 1. huhtikuuta alkaen Aku Louhimiesoletettu.

Lisätietoa aiheesta täällä.

Lisää luettavaa