Alfonso Cuarón paljasti Redditin haastattelussa Gravityn vaihtoehtoisen lopun

Ohjaajan vaihtoehtoinen loppu Gravitylle tihkuu mustaa huumoria. (Spoilereita, jos et ole nähnyt elokuvaa!)

Alfonso Cuarónin scifi-elokuva Gravity on loistava. Episodin toimitus valitsi sen vuoden 2013 toiseksi parhaaksi elokuvaksi.

Ohjaaja oli helmikuun 13. päivä Reddit-sivuston Ask Me Anything -haastattelussa, jossa sivun käyttäjät toimivat haastattelijoina.

Kysymyksistä löytyy monta helmeä. Cuarón kertoi, että jos hän ei olisi elokuvaohjaaja, hän työskentelisi George Clooneyn suutarina (”vastaisin vain oikeasta kengän, Daniel Day-Lewis hoitaisi vasemman”). Guilty pleasure -elokuvakseen ohjaaja mainitsi Sharknadon.

Cuarón käsikirjoitti Gravityn poikansa Jonás Cuarónin kanssa. ”Hän sanoi minulle kerran, että ’elokuvasi ovat hyviä, mutta liian retorisia'”, Cuarón kertoi poikansa mielipiteistä.

Toisessa vastauksessa ohjaaja kertoi Gravityn kohtauksen, jossa päähenkilö Ryan leijuu sikiöasennossa, syntyneen Jonásin halusta kertoa Ryanin ”uudelleensyntymästä” vertauskuvallisesti, ei retorisesti.

(Spoilerivaroitus!)

Yksi kysymyksistä kuului näin: ”Suunnittelitko koskaan loppua, jossa Ryan kuolee?” Cuarónin mustaa huumoria tihkuva, todennäköisesti kieli poskessa kirjoitettu vastaus on lukemisen arvoinen:

”Meillä oli vaihtoehtoinen loppu, jossa Ryan laskeutuu maahan, ja poispäin kävellessään Matt Kovalski (George Clooney) putoaa taivaalta ja murskaa Ryanin kuoliaaksi. Ruutu pimenee. Lopputekstit.”

Voi kun Cuarón olisi kuvannut kyseisen kohtauksen. Olisi hieno vaihtoehtoinen loppu dvd:lle!

Lähde: Reddit

(Episodi/MH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut