Alkuperäissarjiksen luoja Alan Moore haukkuu Watchmen-sarjan: käski tekijää olla ottamatta enää yhteyttä

Niinpä tietenkin. Kaikki eivät voi olla faneja.

19.10.2022 21:32

Watchmen-sarjaa pidetään menestyksenä. Se perustuu Alan Mooren ja Dave Gibbonsion luomaan DC-sarjakuvaan. Sarja sai jopa 11 Emmy-ehdokkuutta.

Kaikki eivät ole kuitenkaan sarjan faneja. Moore vihaa tapaa, jolla hänen luomistaan sarjakuvista on tehty elokuvia ja tv-sarjoja. Moorelta itseltään ei ole pyydetty luovaa apua niiden tekemisessä.

Moore on kuitenkin nyt paljastanut, että Watchmen-sarjan luoja Damon Lindelof otti kuin ottikin häneen yhteyttä. Moore kertoi Lindelofin kirjeen olleen ”suurilta osin neuroottista höpinää”, johon hän vastasi omien sanojensa mukaan erittäin karkeasti ja vihamielisesti.

– Kerroin hänelle, etten halua olla missään tekemisissä kyseisen tuotoksen kanssa. Se johtuu siitä, että sekä elokuva- että sarjakuvateollisuus ovat luoneet jotain sellaista, jolla ei ole enää mitään tekemistä luomuksieni kanssa, mutta silti katsojat yhdistävät ne minuun. Kerroin hänelle, että ”Tämä hävettää minua, mutta en halua olla missään tekemisissä show’si kanssa. Ole kiltti, äläkä ota minuun enää yhteyttä”, Moore kertoo.

Moore on vihannut kaikkea, mitä hänen töistään on tehty: V niin kuin Verikostoa, Herrasmiesliigaa, Zack Snyderin Watchmen-elokuvaa ja nyt Watchmen-sarjaa.

Lähde: Screencrush

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia