Alyssa Milano hankki aikoinaan Shannen Dohertylle potkut suosikkisarjasta: ”Olen todella surullinen”

Näistä tapahtumista puhutaan edelleen.

3.2.2024 16:36

Alyssa Milano on joutunut kommentoimaan 20 vuoden takaisia Siskoni on noita -kulttisarjan kulisseissa tapahtuneita kiistoja.

Shannen Doherty joutui jättämään sarjan kolmannen kauden jälkeen vuonna 2001 ja näistä tapahtumista on puhuttu siitä saakka. Kulissien takana oli kaikenlaista kuohuntaa ja lopulta rauha saatiin aikaan vasta Dohertyn potkujen jälkeen. Sarjaa esitettiin lopulta kahdeksan kautta.

Kolmas siskonoita Holly Marie Combs oli Dohertyn vieraana tämän Let’s Be Clear -podcastissa, jossa he puhuivat menneistä tapahtumista.

– Meille kerrottiin, että lähtijä on joko Alyssa tai Shennen, ja Alyssa oli uhannut haastaa heidät oikeuteen myrkyllisen työpaikkailmapiirin takia, Combs kertoi Dohertylle.

Milano oli fanitapaamisessa Orlandossa, jossa eräs vieras kysyi podcastissa esiin tulleista asioista.

– Tiesin, että tämä tulee vastaan tavalla tai toisella. Haluan olla erittäin varovainen vastaukseni kanssa. Sanon vain, että olen todella surullinen tapahtuneesta, Milano sanoi.

– En ole oikeastaan itseni puolesta surullinen, tai siitä, miten tämä vaikuttaa tai on vaikuttamatta elämääni. Olen surullinen fanien puolesta. Sarja merkitsee niin paljon heille, mutta tämä toksisuus tahraa sen mainetta vielä lähes 25:n vuoden jälkeenkin.

– Olen surullinen, koska ihmiset eivät voi vain antaa asian olla. Olen surullinen, koska emme voi vain juhlistaa tätä sarjaa, joka merkitsee kaikille meille niin paljon.

– Olen parannellut traumojani jo 25 vuoden ajan, eivätkä ne kaikki syntyneet kuvauksissa. Olen hoitanut itseäni kuntoon, koska ymmärrän kuinka rikkinäiset ihmiset satuttavat toisia ihmisiä ja parantuneet ihmiset voivat parantaa muita ihmisiä, Milano kertoi.

Siskoni on noita rebootattiin vuonna 2018 ja sen pääosissa nähtiin Madeleine Mantock, Melonie Diaz ja Sarah Jeffery.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa